Cristian Popescu Piedone, de patru ori bunic

Fiica sa, Ana a născut o fețiță, chiar „în zi de cumpănă” pentru primarul Sectorului 5

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone are motive de bucurie, după ce a devenit din nou bunic, pentru a patra oară. Fiica sa, Ana a născut o fetiță, ce a venit pe lume, „în zi de cumpănă”, potrivit unei postări făcute pe pagina de socializare, în care a anunțat marele eveniment.

„Îți multumesc Ana, iubitul meu copil. Vezi, tu, copile… Caroline Cristiana, fetița ta, a ales să-ți zâmbească taman astăzi, în zi de cumpăna pentru tatăl tău! Dumnezeu este mare, copilul meu! Ți-am spus-o mereu! Dumnezeu a vrut să fii, din nou, mama, astăzi, pe 22”, a scris edilul, care a adăugat că a primit vestea pe când se afla la instanță unde Dosarul Colectiv, în care este inculpat, avea un nou termen. „Îți multumesc, iubirea mea! Și… Te iubesc. Aștept să te îmbrățișez și să îți spun, încă o dată, că Te iubesc, Ana!”, a completat Cristian Popescu Piedone urarea pentru fiica sa.

„De la ei mă încarc și am puterea să merg și a doua zi mai departe”

Edilul a ținut să sublinieze că va fi alături de familia sa, atâta timp cât va vrea bunul Dumnezeu. „Despre mine… știi… Cât o vrea bunul Dumnezeu, cât mi-or fi în preajmă sfinții și heruvimii… îmi voi proteja cei patru nepoței cu prețul vieții! În lumea mea, în lumea din sufletul meu, CEI PATRU NEPOȚEI SUNT SOARELE ȘI LUNA ȘI TIMPUL ȘI VIAȚA! Trăiesc pentru EI!”, a mai scris Piedone. „PS: CAROLINE CRISTIANA, porți prenumele ÎMPĂRATULUI HRISTOS! SĂ-ȚI FIE VIAȚA BUCURIE, PRINȚESA MEA! Bunicul te așteaptă acasă”, a încheiat edilul Sectorului 5, care le-a mai transmis și că îi iubește pe cei dragi lui.

„Vă dați seama, vin seara acasă, de multe ori am probleme, dar zâmbesc doar pentru ei. De la ei mă încarc și am puterea să merg și a doua zi mai departe”, a mărturisit Cristian Popescu Piedone în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, în urmă cu câteva luni, când a anunțat că va fi din nou bunic. 

Piedone, îmbrățișat de copiii din școală, în prima zi a noului an școlar

Articolul precedentAUR, despre certificatul verde. Decizia Guvernului Cîțu este ilegală
Articolul următorCîțu: „Trebuie să remarc şi coincidenţa apariţiei acestor informaţii cu câteva zile înainte de Congresul PNL”