Captură video: Youtube/Dobrogea TV
Captură video: Youtube/Dobrogea TV

A fost publicat programul Fanfarei ”Muzica Apelor”, atât pentru finalul lunii august, cât și pentru începutul lunii septembrie.

Potrivit societății RAJA, muzicienii au în plan noi concerte la care sunt invitați să participe toți iubitorii de muzică aflați pe litoralul românesc.

Dacă ieșiți la plimbare și auziți ritmuri vibrante, vă invităm să vă opriți în loc și să faceți parte, timp de un ceas, din spectacolul de zile mari creat de muzicienii care aduc în fiecare an atât de multă bucurie localnicilor, dar și turiștilor sosiți pe litoral”, a transmis societatea din Constanța.

RAJA: ”Artiștii își acordează din nou instrumentele pentru a oferi publicului de pretutindeni cele mai inspirate interpretări ale unor marșuri militărești, valsuri și cântece de altădată”

Biroul de comunicare al societății RAJA a precizat că repertoriul va cuprinde de asemenea celebre fragmente desprinse din muzică de film, elemente din folclorul autentic și ritmuri cazone.

Porniți deci cu bună dispozițiecătre muzică de calitate! Publicul este invitat și pe ringul de dans, astfel încât atmosfera din cadrul reprezentațiilor să fie una cu adevărat spectaculoasă. Creați momente deosebite alături de Fanfara ”Muzica Apelor”, mai ales acum când vara se pregătește să renunțe la soarele arzător și să cedeze locul toamnei, renumită pentru culorile și melancoliile ei!”, se mai precizează în comunicatul emis de Biroul de Comunicare al societății RAJA.

Programul Fanfarei “Muzica Apelor” pentru lunile august și septembrie 2023

Vineri – 25 august 2023, ora 19.00: Piața Far Constanța;

Sâmbătă – 26 august 2023, ora 19.00: PiațaOvidiu – Muzeul de Istorie Națională și ArheologieConstanța;

Vineri – 01 septembrie 2023, ora 19.00: Faleza CazinouluiConstanța;

Duminică – 03 septembrie 2023, ora 19.00: Piața Ovidiu – Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța;

Vineri – 08 septembrie 2023, ora 19.00: Piața Far Constanța;

Sâmbătă – 09 septembrie 2023, ora 19.00: Piața Ovidiu – Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța.

Articolul precedentCadre medicale angajate ale Spitalului Judeţean din Botoșani, suspendate din funcție după decesul unei tinere
Articolul următorAnchetă după ce datele personale ale simpatizanților și membrilor AUR au fost făcute publice