Foto: Facebook/Emilia Șercan
Foto: Facebook/Emilia Șercan

Emilia Șercan, jurnalista care a expus, de-a lungul timpului, numeroase cazuri de plagiat, a vorbit despre stadiul dosarului premierului, explicând că acesta este unul blocat din cauză că, în urmă cu cinci luni, au fost deschise două acțiuni succesive în instanță.

Prima acțiune în instanță a cerut suspendarea înregistrării sesizărilor de plagiat, iar a doua a avut ca scop anularea acestor sesizări

În ambele dosare, în care a fost reprezentat de casa de avocatură Mușat și Asociații, care l-au reprezentat în trecut și pe președintele Klaus Iohannis, i-au dat câștig de cauză premierului Ciucă în ciuda unor evidente cel puțin curiozități pe care presa le-a relatat până în momentul de față”, a explicat jurnalista, duminică, la B1 Tv, potrivit Știri pe Surse.

Emilia Șercan: ”CNATCU avea 45 de zile la dispoziție pentru a analiza teza de doctorat a domnului Nicolae Ciucă”

A fost blocat prin aceste două dosare deschise în instanță, iar dacă ar fi să ne raportăm la verbul a zori, atunci ar trebui să spunem că această decizie în privința tezei de doctorat ar fi trebuit să existe pe la sfârșitul lunii martie cel târziu”, a adăugat jurnalista.

Jurnalista a ținută să adauge că, în momentul de față, există două dosare în instanță, urmând două acțiuni în apel.

Să nu uităm nici de dosarul deschis de Parchetul General pentru o presupusă infracțiuni, de încălcare a drepturilor de autor, prescrisă de cel puțin 14 ani”, a conclus Emilia Șercan.

Articolul precedentPonta: ”România are cea mai scumpă energie din Europa”
Articolul următorSorin Grindeanu: ”Am semnat un contract foarte important de finanțare prin PNRR pentru modernizarea infrastructurii feroviare”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time