Sursă foto: Facebook/Emilia Șercan
Sursă foto: Facebook/Emilia Șercan

Într-o postare publicată pe pagina de Facebook, jurnalista Emilia Șercan, cunoscută pentru amenințările primite după ce a dovedit plagiatul în multiple teze, a venit cu lămuriri referitoare la o posibilă apartenență politică.

Inisistând pe meseria actuală, respectiv cea de jurnalist, Șercan a ținut să puncteze că nu a fost, nu este și nu va fi interesată de sfera politică.

În data de 21 iulie, jurnalista publica textul în care a primit amenințări cu moartea de la cei doi angajați ai Poliției Române. Justiția din România a stabilit o pedeapsă definitivă de trei ani de închisoare cu suspendare.

Emilia Șercan: ”Nu mi-am propus niciodată să fiu mai mult de ceea ce sunt, jurnalist”

Înțeleg bine că în România suntem în criză de modele care să reprezinte fie soluții, fie alternative politice. Nu m-am considerat niciodată un model și nu mi-am propus niciodată să fiu mai mult de ceea ce sunt, jurnalist”, a scris Șercan astăzi, 4 august.

Jurnalista a ținut să-și argumenteze declarațiile, motivând că a văzut, în repetate rânduri, că numele său este asociat în ultima vreme unor construcții politice.

Potrivit declarațiilor, aceste persoane sunt infiltrate în sfera politică, fiind vorba de ”indivizi care servesc cauzele politice ale unor infractori”.

”Sunt jurnalist și asta voi rămâne”

Mă văd obligată, din nou, să o spun public: NU vreau să intru vreodată în politică. NU m-a interesat și NU mă interesează să intru în vreun partid. Cum știu că portavocile infractorilor nu se vor opri să spună public că urmăresc o carieră politică, îi rog măcar pe oamenii de bună-credință să nu mă mai asocieze cu ideea de politică sau cu vreun partid politic. Sunt jurnalist și asta voi rămâne. Mulțumesc!”, a transmis jurnalista.

Articolul precedentPăsările din întreaga lume trăiesc în gunoiul produs de oameni
Articolul următorIKEA este una dintre companiile responsabile pentru defrișările masive. Foarte mult lemn provine din pădurile virgine din România
Jurnalist full-time / Pesimist part-time