Foto: ro-alert.ro
Foto: ro-alert.ro

Locuitorii din județul Dolj au primit astăzi, 22 iulie, un mesaj RO-Alert care îi atenționează asupra valului de caniculă din regiune.

Prin urmare, recomandarea autorităților este ca locuitorii să evite deplasările, de vineri până duminică, între orele 11 și 18.

RO-Alert: alertă extremă în Dolj

Ro-Alert: alertă extremă. Avertizare meteo de caniculă / val de căldură, perioada: 22, 23 și 24 iulie 2022. În intervalul orar 11.00 – 18.00 evitați deplasările, expunerea la soare și efortul fizic intens. Evitarea utilizării focului în zone cu vegetație uscată. Apelați serviciul de urgență 112 numai în caz de necesitate”, este mesajul primit de locuitorii din Dolj.

Tot azi, Compania de Apă Oltenia S.A a emis un comunicat cu privire la programul de furnizare al apei în municipiul Craiova, precizând că rezerva de apă a fost epuizată.

Incidentul major vine în urma unei avarii produse pe aducțiunea de apă Isvarna – Craiova.

În cursul acestei zile, compania a venit cu un nou comunicat prin care angajații au informat populația că stocurile de apă au fost refăcute, iar societatea va asigura funcționarea în regim minim continuu.

Compania de Apă Oltenia S.A: ”Urmează ca situația rezervelor să fie comunicată în funcție de evoluția consumurilor, având în vedere că traversăm o perioadă caniculară, cu temperaturi extrem de ridicate”

Pe parcursul nopții, după ora 22.00, se va reduce presiunea, în vederea completării rezervelor de apă ale municipiului Craiova, scăderea urmând să fie resimțită de către utilizatori. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulțumim pentru înțelegere”, au transmis reprezentanții societății.

Articolul precedentRudel Obreja, condamnat în dosarul Gala Bute alături de Udrea, a fost eliberat pentru a se trata de cancer
Articolul următorJudecătorul Cristi Danileţ, despre nedreptatea făcută Emiliei Șercan: ”Încalcarea legii nu trebuie nici iertată, nici ignorată”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time