Cristian Popescu Piedone și Cosmin

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone i-a înmânat cheile noii căsuțe lui Cosmin, cel pentru care o „mână” de oameni inimoși au ajutat la transformarea casei din chirpici, ce se dărâma, în locul unde de acum își va continua viața, cu lumină în suflet.

„Aducem lumina în povestea lui Cosmin! Îi alungăm bezna și gândurile de prisos. Îi redăm surâsul! Îi îndeplinim visul din vis! Pentru sufletul lui bun, în juru-i s-au adunat oameni buni și inimi bune! I-au venit la poartă… străini dornici să-i fie prieteni! Pe viață! Gata! Buruienile și chirpicii de acum o săptămână… s-au dus!”, a scris edilul în postarea sa de pe Facebook.

Cosmin nu a cerut mult când a mers în audiență la primar, ci doar un sprijin din partea administrației locale, pentru igienizarea curții insalubre și a demolarea casei din chirpici, ce aproape stătea să cadă. Iar sprijinul a venit, atât din partea primăriei, cât și a unor oameni de suflet, iar acum, Cosmin are parte de o curte cu iarbă și o „căsuță” – un container asigurat de compania Nordis.

Lângă iarba crudă întinsă acum prin curte, albul căsuței este cochet! Se potrivește-n peisaj! Dragul meu, sunt sigur că prin ochii lui Dumnezeu, îți poti vedea povestea împlinită! Știu că o vezi! Pentru că-n poveștile cu oameni buni așa trebuie să fie! tot ce Ți-ai dorit să fie în căsuța asta, chiar este! Mâine vei putea visa în ea, vei putea face orice îți va trece prin cap! Pentru că este căsuța ta! Să o stăpânești sănătos, iubit și fericit! Cu drag, PIE!

Vădit copleșit de emoții, Cosmin a avut puterea să mulțumească celor care au făcut posibil ca visul său să devină realitate.

„Aș dori să le mulțumesc tuturor oamenilor pentru că toți au trimis energiile în univers și acestea s-au materializat prin oamenii potriviți”, a mărturisit Cosmin, adăugând că acum își va putea continua și studiile.

„Ce să mai zic? Nu am cuvinte! Sunt eu bucuros să văd că într-un timp atât de scurt îți văd chipul luminat”, i-a replicat edilul, cel care a făcut demersurile ca visul lui Cosmin să devină realitate.

La această lucrare au participat voluntari, dar și o serie de companii, care au dorit să păstreze anonimatul.

Piedone recunoaște: „În fața lui Dumnezeu răspund cu fișa postului de om”

Articolul precedentUSR PLUS îl acuză pe Nicușor Dan că ar „aranja” concursurile de la primărie
Articolul următorVioleta Alexandru pregătește modificări la Legea Arhivelor Naționale și așteaptă propuneri