Foto Ziua de Constanța

Compania Națională de Căi Ferate CFR SA a anunțat că a fost redeschisă circulației magistrala 800 București – Constanța, relatează Ziua de Constanța. Astfel, în această noapte, după ora 2.30, toate trenurile spre și dinspre Constanța circulă, pe ruta directă, cu mențiunea că în zona afectată se circulă pe un singur fir, fapt pentru care vor exista întârzieri.

„Toate trenurile de călători spre și dinspre litoral circulă, începând cu ora 2.30, pe ruta directă București – Constanța, dar la Fetești traficul este redirecționat pe un singur fir, în zona afectată de deraierea trenului de marfă.

Echipele de intervenție ale CFR SA au reușit până acum să repună pe șină toate cele 5 vagoane deraiate și, de asemenea, să termine lucrările de reparații la linia de cale ferată, inclusiv la firul de contact, cel care asigură alimentarea locomotivelor cu energie electrică. Însă, unele intervenții în zona deraierii sunt încă în desfășurare”, transmit reprezentanții CFR.

Echipele de intervenţie ale CFR SA acţionează în continuare în staţia Feteşti cu personal propriu şi utilaje de mare tonaj, pentru finalizarea tuturor lucrărilor necesare restabilirii traficului feroviar în condiţii normale, pe ambele fire de circulaţie.

CFR SA a transmis scuze tuturor calatorilor afectați de evenimentul feroviar din stație Fetești și le-a mulțumit pentru înțelegere, asigurându-i în același timp că angajații de la calea ferată depun în continuare toate eforturile necesare și intervin operativ pentru restabilirea circulației in condiții normale pe relația București – Constanța și retur.

Reamintim că circulația a fost dată peste cap de această deraiere, trenurile având întârzieri chiar și de 200 de minute. De altfel, acesta a fost al doilea incident feroviar, de pe regionala Constanța,  în doar 24 de ore, după ce marți, în Târguşor, vagonul unui tren de marfă a deraiat şi a distrus traversele.

Aeroportul din Constanța, chemat în instanță

Articolul precedentPSD cere Avocatului Poporului să conteste ordonanța „anti-urși”
Articolul următorIon Rădoi contestă plasarea sub control judiciar