Fostul trezorier al PNL Vlad Moisescu a declarat luni, la ieșirea din sediul DNA Ploiești, că procurorii anticorupție au instituit în cazul său sechestru pe conturi, bunuri și acțiuni până la suma de trei miliarde de lei, echivalentul a 670 de milioane de euro.
Întrebat despre contractul de împrumut găsit de procurori la domiciliul său, prin care soacra sa își împrumuta fiica (soția lui Moisescu) cu suma de 670 milioane de euro, Vlad Moisescu a spus că ” nu există acești bani”, fiind vorba despre „o eroare materială de nominare”.
„Est un act sub semnătură privată care nu a avut niciun fel de consecință. Nu au existat acești bani, este o eroare materială de nominare a celui care a întocmit actul. Nu știu care este suma reală, nu am fost parte a contractului”, a declarat Vlad Moisescu.
El a arătat că procurorii au instituit sechestru în cazul său pe case, acțiuni și conturi până la suma de trei miliarde de lei. Totodată, Vlad Moisescu a precizat că respectivul document nu are nicio legătură cu Primăria Sectorului 1 și nici cu PNL, dar și că nu există prejudiciu, iar dacă acesta ar exista, trebuie dovedit în instanță.
Întrebat dacă va contesta sechestrul, el a răspuns că probabil o va face.

Articolul precedentUn membru al trupei DJ Project şi fostul soţ al Brigittei Năstase, implicaţi într-un dosar de trafic de persoane
Articolul următorImperiul hotelier al fraţilor Micula, faliment de două stele