Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că are intenția, în pofida restricțiilor, să se ducă la Biserică în noaptea de Înviere. De altfel, nu este prima dată când social democratul punctează pe faptul că religia este o parte importantă din viața acestuia. Mai mult decât atât, afirmă Ciolacu, decizia îi aparține, fiind perfect conștient de amenda pe care o riscă, în contextul existenței restricțiilor de noapte, aplicabile inclusiv de Paști.

Marcel Ciolacu va plăti amenda „ca orice cetățean”

Eu în noaptea de Înviere voi fi la biserică, indiferent ce va fi. E o decizie personală. Voi plăti amenda, ca orice cetățean, și îmi asum fapta. Dar eu în noaptea de Înviere voi fi la biserică

a declarat Marcel Ciolacu, în cursul serii trecute, la Antena 3.

Amintind de Diana Șoșoacă, Marcel Ciolacu își schimbă atitudinea vis-a-vis de normele legale, impuse de pandemie. Iar dacă de la Șoșoacă ne putem aștepta la un astfel de comportament, cu siguranță afirmația lui Ciolacu vine să șocheze, în condițiile în care PSD are, în continuare, parte de susținători fideli care ar putea să-i urmeze exemplul liderului PSD.

Afirmația lui Marcel Ciolacu vine, mai mult decât atât, în perioada în care autoritățile se confruntă cu din ce în ce mai multe cazuri de Covid-19, Capitala ajungând, în cursul zilei de ieri, la o incindență de 5,33 la mia de locuitori, astfel riscând carantina în curând, în cazul în care situația nu se va ameliora.

Cu siguranță vorbim, în acest caz, de o încercare de apropiere a electoratului pierdut în favoarea Dianei Șoșoacă și a lui George Simion, însă una tardivă, menită să producă viitoare posibile pagube și nimic mai mult.

Reamintim că situația de la ATI este, de asemenea, una critică, locurile din cadrul secțiilor din țară fiind puține (în cele mai bune cazuri) și inexistente la modul general.

Cîțu: „Nu am o problemă cu protestele. Sunt liberal și protestele sunt ok”

Articolul precedentCîțu: „Nu am o problemă cu protestele. Sunt liberal și protestele sunt ok”
Articolul următorLa Constanța, amenzi pe „bandă rulantă”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.