Sursa foto: Facebook/ captură video ( PNL)

Neimplicarea șefului statului în dezamorsarea celor mai recente proteste nu ar trebui să îngrijoreze sau să ridice semne de întrebare, ar fi concluzia prim-vicepreşedintelului PNL Rareș Bogdan.

Când nu e ocupat să își exercite funcția de europarlamentar câștigată în 2019, Rareș Bogdan mai intervine pentru a lua apărarea colegilor săi de partid sau pentru a critica „opoziția”, care de fapt sunt colegii de coaliție guvernamentală, iar astfel de explicații au fost oferite și aseară, la Digi24.

Astfel, prim-vicepreşedintele PNL a afirmat că, în ciuda unora dintre opiniile exprimate în spațiul public, intervenția președintelui Klaus Iohannis referitoare la protestele agricultorilor și ale transportatorilor nu era necesară, deoarece „merituosul guvern român”, poate gestiona – și a gestionat eficient această „criză”.

Suntem vaccinați, majori, nu e o criză care să nu poată fi gestionată de către merituosul guvern român. Dacă nu ne descurcăm o să intervină și Klaus Iohannis. Până acum eu zic că ne descurcăm. Am venit cu o mulțime de soluții”, a vorbit Rareș Bogdan la plural, incluzându-se, referitor la măsurile deja anunțate de Guvernul Ciolacu.

Totodată, Rareș Bogdan a punctat pentru sursa citată că „până la această oră, (…) Guvernul României, cele două partide, PNL și PSD, au înțeles doleanțele oamenilor și încearcă să rezolve aceste probleme prin dialog, stând de vorbă cu reprezentanții celor care sunt în stradă”.

Le putem rezolva pe toate și să ne semnaleze tot ce nu funcționează. Dialogul rezolvă o bună parte din probleme. Doar trebuie să știm de unde să luăm banii, nu problema banilor e în societatea modernă de azi. (…)

Problema cea mai mare este că ne este frică să luăm măsuri pe instituții care sunt supraîncărcate din punctul de vedere al personalului, care sunt ineficiente, pe agenții care funcționează pe venituri uriașe și nu recunoaștem aceste lucruri.

Soluția nu e introducerea de taxe și impozite noi și mă bucur că Guvernul a înțeles că este vital să introducem, inclusiv în legea bugetului de stat, necreșterea de taxe, pentru că afectează mediul privat și acumularea de bani la buget”, a mai spus Rareș Bogdan la Digi24.

Articolul precedentAgenți de poliție din Hunedoara, reținuți după ce au încercat să „acopere” un fost comandant, care era băut la volan
Articolul următorÎncă 4 medici din Gorj, inculpați în dosarul privind pensionările pe caz de boală