Primarul Cristian Popescu Piedone vrea să îmbunătățească aspectul Sectorului 5

Proiect de hotărâre pentru preluarea „spațiilor verzi” de la Consiliul General al Municipiului București

Primăria Sectorului 5 a început o nouă etapă de dezvoltare, în care vrea să îmbunătățească aspectul general al sectorului și să asigure un mediu de viață sănătos pentru toți cetățenii. O parte importantă în demararea proiectelor constă în posibilitatea executării lucrărilor la nivelul infrastructurii supraterane și subterane, în mod constant și uniform pe toate străzile Sectorului 5.

Pentru o întregire a imaginii viitoare este necesar ca și străzile sau spațiile verzi aferente să fie reabilitate sau îngrijite corespunzător. Iar pentru a reuși acest lucru, cel mai bine este să ai controlul asupra lor. Motiv pentru care, Primăria Sectorului 5 va solicita preluarea unor străzi și spații verzi aflate în administrarea Consiliului General al Municipiului București (CGMB).

 Sunt încă multe străzi din Sectorul 5 neasfaltate sau spații verzi neamenajate. Cetățenii sunt nemulțumiți pe bună dreptate. Ce nu știu unii este că multe dintre aceste străzi și spații verzi nu sunt în administrarea Consiliului Local Sector 5, lucru care face imposibilă intervenția Primăriei Sectorului 5. Ne dorim ca din primăvară să începem o amplă modernizare a sectorului nostru, motiv pentru care solicităm Consiliului General al Municipiului București transmiterea în administrarea Consiliului Local Sector 5 a 357 de străzi și 56 de spații verzi. V-am promis că sectorul se va schimba și se va transforma într-o zonă modernă și sigură!

a transmis Primarul Sectorului 5 Cristian Popescu Piedone.

Astfel, pe ordinea de zi a ședinței Consiliului Local Sector 5 din 28 ianuarie vor fi incluse două proiecte de hotărâre foarte importante pentru dezvoltarea sectorului: solicitarea către CGMB, de transmitere în administrarea Consiliului Local Sector 5 a unor străzi și spații verzi, aflate în administrarea Administrației Străzilor, respectiv Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București.

Vezi aici străzile solicitate de Primăria Sectorului 5

Ziarul de Investigații

Articolul precedentCiolacu a mers împreună cu mama sa la vaccin
Articolul următorProcurorii i-au trimis în judecată pe „șefii” de la Energy Holding