Gabriel Luca, bărbatul care a „înviat”. Foto: Ziarul de Iași

Un bărbat din comuna Costuleni, județul Iași s-a întors acasă după ce, la începutul lunii decembrie fusese înmormântat. Pe larg, bărbatul fusese dat dispărut în luna octombrie de familia acestuia, urmând ca în luna noiembrie polițiștii să găsească un cadavru în Jijila. Cum Gabriel Luca, personajul principal al acestei situații, fusese dat dispărut de peste o lună, familia acestuia a fost chemată pentru a identifica cadavrul.

Familia „decedatului” a identificat cadavrul

Locul de veci al bărbatului Foto: Ziarul de Iași

Astfel, familia bărbatului a identificat cadavrul găsit de polițiști, „confirmând” faptul că, într-adevăr ar fi fost vorba despre Gabriel Luca, cel dat dispărut în octombrie, notează Ziarul de Iași. Ulterior, trupul neînsuflețit a fost înmormântat.

„Mortul” s-a întors acasă

La începutul lunii decembrie, familia lui Gabriel Luca s-a confruntat cu un adevărat miracol al „învierii” când, la poarta casei a apărut chiar cel care fusese dat dispărut, apoi declarat decedat, ca ulterior să fie înmormântat de familie. În mod firesc, evenimentul i-a creat mamei acestuia o criză, din pricina spaimei de a-și vedea fiul pe care tocmai îl înmormântase, în viață.

În acest moment, nu se cunosc detalii asupra identității cadavrului înmormântat în locul lui Gabriel Luca și nici unde a fost sau ce a făcut bărbatul în tot timpul acesta în care a fost declarat mort.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentPremierul interimar, cu ochii pe Șoșoacă. Cere să se verifice de ce senatoarea de Iași nu a purtat mască în Parlament
Articolul următorConstanța: Evaziune fiscală de proporții, destabilizată de DIICOT
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.