Dispreț total din partea senatoarei Diana Iovanovici-Șoșoacă azi în Parlament, unde aceasta a fost singura care nu a purtat masca de protecție, conform reglementărilor legale. Aleasă în Iași pe listele Partidului Alianța pentru Unirea Românilor, Șoșoacă a pășit pentru prima dată în sala Parlamentului pentru a participa la prima ședință, însă gestul său de „independență” nu a trecut neobservat.

Nu e prima dată când Șoșoacă o „arde” cu libertatea, fără a se gândi la pericolul pe care îl reprezintă coronavirusul, iar după consultările de la Cotroceni, aceasta preciza că are adeverință medicală care îi permite să nu poarte mască de protecție. Și, dacă tot o are, să ne-o arate, pare a fi mesajul premierului interimar. Potrivit Mediafax, Nicolae Ciucă a cerut azi instituțiilor statului să verifice adeverința invocată de Diana Șoșoacă, subliniind că acestea „sunt în măsură să se autosesizeze”.

Regulile sunt stabilite de specialiști și au fost adoptate de instituțiile statului, aprobate la nivel guvernamental, ca atare instituțiile statului trebuie să își facă datoria. Cu certitudine trebuie o verificare făcută de către instituțiile abilitate în acest sens”, spune Nicolae Ciucă, citat de Mediafax.

Articolul precedentTwitter marchează postările cu conținut fals sau înșelător ale lui Donald Trump
Articolul următorMiracolul „învierii” înainte de Crăciun. Un bărbat „decedat” s-a întors acasă