Foto: Facebook

Înaintea consultărilor de la Cotroceni, liderul USR a declarat că liberalii trebuie să ia o decizie: să aleagă între USR și PSD. De asemenea, Dacian Cioloș nu susține un guvern minoritar deoarece „e nevoie de un executiv cu majoritate în Parlament pentru decizii importante”, a spus liderul USR, când a fost întrebat de formarea unui guvern cu Nicolae Ciucă prim-ministru.

„Avem nevoie de soluții, un guvern care să aplice măsurile ferme pentru a scoate țara din criză. Asta se poate face reconstruind coaliția PNL – USR – UDMR. Ar presupune o propunere de premier, alta decât Florin Cîțu. Noi mergem și cu propuneri clare și concrete de măsuri. Am văzut că președintele a anunțat o serie de măsuri, inclusiv dintre cele propuse de noi. Așteptăm decizia domnului președinte”, a mai spus Cioloș, relatează g4media.ro.

Cioloș: „Votăm un guvern din care să facem parte”

Întrebat dacă va vota un guvern minoritar PNL condus de Ciucă, Dacian Cioloș a susținut că partidul USR va vota un guvern din care să facă parte. „Dacă PNL alege susținerea din umbră a PSD, înseamnă refacerea USL”, a mai precizat Cioloș.

Într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, Dacian Cioloș a lansat un atac la adresa liberalilor. El e de părere că PNL nu se poate îndepărta de la putere. „Este de neînţeles ce doreşte acest partid care ne trimite mesaje de împăcare, în timp ce în public continuă cu dezinformări” a transmis Cioloş pe pagina sa de Facebook. Este pur şi simplu de neînţeles ce doreşte în realitate acest partid care, pe de-o parte, ne trimite mesaje de împăcare, în timp ce în public continuă cu dezinformări de cea mai joasă speţă”, a mai precizat liderul USR în urmă cu câteva zile.

Mai mult, liderul USR l-a acuzat pe Florin Cîțu de folosirea banilor publici pentru campanii „otrăvite”.

„De la demiterea sa și până de curând, am făcut pur și simplu terapie cu un om care nu se poate dezlipi de putere. Și nu sunt singurul. Dar să te contrazici de la o zi la alta și să ajungi să faci campanii otrăvite din bani publici împotriva celor cu care spui că ai vrea să mai lucrezi nu are nici un sens. Nici nu mai comentez latura morală.”, a scris Dacian Cioloș pe pagina sa de Facebook.

Dacian Cioloș, atac dur la PNL: „Este de neînţeles ce doreşte acest partid”  

Articolul precedentMarcel Ciolacu: ,,Urgența românilor e să discutăm problema pandemiei”
Articolul următorCristian Popescu Piedone: ,,Oamenii sectorului îmi sunt energie! Și îi iubesc așa cum știu”
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.