Cîțu, despre viitoarele spitale din România: „Ne ținem de cuvânt”

Premierul a promis că mai multe spitale vor fi construite în România, iar primii bani vor veni prin PNRR, la sfârșitul lunii noiembrie, începutul lunii decembrie

Florin Cîțu / Foto: Iulia KELT

Aflat într-o vizită de lucru la Sinaia, premierul Florin Cîțu a dat asigurări că în România vor fi construite mai multe spitale, de acum înainte, arătându-se încrezător în banii europeni ce ar trebui să vină în noiembrie, cel târziu decembrie, în contextul PNRR. Cîțu a lansat această promisiune direct de pe amplasamentul investiției „Construire Spital Orăşenesc Sinaia”, pe care l-a vizitat astăzi.

Florin Cîțu: „Vestea bună pe care am primit-o astăzi de la constructori este că va fi gata anul viitor”

În stilul inconfundabil, Florin Cîțu a insistat că „bineînțeles” că se vor construi spitale noi prin PNRR „în această guvernare”. „PNRR va fi semnat luni la București. Mai multe spitale vor fi construite în România, iar primii bani vor veni prin acest PNRR la sfârșitul lunii noiembrie, începutul lunii decembrie. Ne ținem de cuvânt”, a mai spus premierul, la Sinaia.

Citește și: Ministrul interimar al Sănătății: „Dorim să păstrăm fluxul mixt pe spitale”

Așadar, conform declarațiilor premierului, la sfârșitul acestui an ne putem aștepta ca banii aferenți PNRR (Planul Național de Redresare și Reziliență) să ajungă în România. Cat va dura până când banii se vor transforma în investițiile promise, în acest caz, în spitale nou construite, rămâne de văzut.

Articolul precedentGrecia, din nou în focuri: încă un incendiu de vegetație în apropierea Atenei
Articolul următorIncendiu la instalația de cocsare a rafinăriei Lukoil Ploiești
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.