petrica paraschiv arestat

Un profesor de sport din județul Tulcea a fost arestat vineri într-un dosar în care este acuzat de act sexual cu un minor, victime fiind chiar elevele sale. Cadrul didactic are 29 de ani, iar până acum procurorii au descoperit că acesta a profitat de inocența a trei fete, cu vârste cuprinse între 14 și 15 ani. Ancheta a pornit după ce mama uneia dintre eleve a sesizat poliția.

Organele de cercetare penală ale Postului de Poliție Topolog din cadrul IPJ Tulcea au fost sesizate de mama minorei M.A.A., cu privire la faptul că profesorul de educație fizică și sport al fiicei sale ar fi întreținut în mod repetat cu aceasta, precum și cu alte eleve ale școlii gimnaziale din localitate, mai multe raporturi sexuale. În urma cercetărilor, au fost identificate până în prezent un număr de trei victime, cu vârste cuprinse între 14 și 15 ani, pe care inculpatul le-ar fi determinat prin influența pe care o avea asupra lor ca, în perioada aprilie – iulie 2020, să întrețină mai raporturi sexuale normale și orale. Inculpatul A.A.M. a fost reținut pentru o perioadă de 24 de ore, iar în data de 18.09.2020 procurorul a solicitat Judecătoriei Babadag luarea măsurii arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile”, se arată într-un comunicat al procurorilor.

La judecătorie, magistrații au fost de acord că profesorul trebuie arestat pentru o lună. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Babadag, Dispune arestarea preventivă a inculpatului A. A – M, cu domiciliu în …sub aspectul săvârșirii a trei infracțiuni de act sexual cu un minor, pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 18.09.2020 până la data de 17.10.2020 inclusiv. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, se arată în încheiere, care a fost deja contestată de inculpat.