O fetiță de 10 ani din Ploiești a fost violată de cinci adolescenți! O jurnalistă s-a cățărat de-a dreptul pe drama acestei victime și a scris o mizerie de articol. I-a ales un titlu mai mult decât abject!

Redactorul-șef a schimbat doar titlul, semn că nu are nimic în comun cu valorile pe care ar trebui să le respecte un jurnalist. În conversații private i-a înjurat pe părinții care i-au cerut să scoată articolul de pe site.

Acesta nu este jurnalism, iar cei de la acest site nu sunt jurnaliști! Sunt doar niște mercenari cu mințile goale care sacrifică orice pentru audiență. Boicotând Ziare[.]com le arătăm că audiența nu este totul!

Și asta în condițiile în care în România, la fiecare 6 ore, un minor este victima unui abuz sexual. Dar 3 din 4 cazuri de acte sexuale cu copii sunt considerate de judecători ca relații consimțite.

Declic a lansat campania ,,Nu mai lăsați prădătorii sexuali să scape!”. Este vorba despre un demers prin care se încearcă schimbarea mentalităților și a prejudecăților celor care iau în râs dramele copiilor abuzați sexual.

Cei de la Declic consideră că singurul mod în care pot sancționa gravele derapaje ale celor de la Ziare[.]com este refuzul de a mai accesa site-ul.

Ziarul de Investigații se alătură acestui demers și vă rugăm și pe dumneavoastră, cititorii noștri să fiți alături de noi!

Semnează și tu Petiția Declic

Articolul precedentMihai Tudose, despre Ponta: ”E mincinos, există doar el și interesele lui”
Articolul următor„Pandemia este un test și lumea îl pică”
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...