Foto: Adevărul
Foto: Adevărul

Consideră că a fost trădat de Liviu Dragnea și nici despre Victor Ponta nu vorbește cu prea mare admirație: drama zilei de 21 iulie 2021 vine sub numele de Mihai Tudose.

A fost, cândva, premier al României, iar în 2021 poartă războaie cu tot ce înseamnă PSD și PRO România. A hotărât să-l desființeze pe Ponta, dar nu oricum: în fix aceeași zi în care îl acuză pe Liviu Dragnea că nu și-ar fi respectat promisiunile.

Îl acuză pe co-fondatorul și președintele Partidului PRO România că nu are cuvânt, iar pe fostul lider PSD îl numește dictator. Un fel de tribună a parlamentului mutată la grădiniță, o demisie și regrete eterne.

Despre Ponta și despre demisia din PRO România: ”E mincinos, nu are cuvânt, nu conteaza nimeni pentru el”

Cancan, acuze și o ceartă domestică: Mihai Tudose explică un trecut care nu mai interesează pe absolut nimeni.

E mincinos, nu are cuvânt, nu conteaza nimeni pentru el. Există doar el și interesele lui. Nu poți să te duci împreună cu el să discuți și să mai fie și altcineva, să încercăm să facem ceva împreună și după ce pleacă unul să spui: da, mă, e ușor de dat din gură. De-asta am plecat. Nu pot să fac așa ceva. El a fost un om, după ce a pățit-o în 2015, el m-a căutat. După alegerile europarlamentare când s-a văzut șef de partid a revenit Victor Ponta cel dinainte”, a afirmat Mihai Tudose, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D.

Drame inutile cu Tudose și Ponta: ”Cât de ipocrit și mincinos să fii”

Nu se oprește aici și continuă cu o radiografie a lui Liviu Dragnea. Pentru că un show fără bis nu e pe gustul publicului. Și pentru că, în data de 21 iulie, Tudose taie și spânzură oameni inactivi politic. Iertător, afirmă că, spre deosebire de președintele Partidului PRO România, Dragnea ar fi fost mai previzibil.

După radiografie vine și partea de matematică. La capitolul calcule, Tudose adaugă și puțină nostalgie, rememorând anul în care a obținut 36% din voturile brăilenilor, în timp ce Victor Ponta doar 10%, la Gorj, ”la el acasă”.

Concluzia: trădări, circ politic și atitudine care există doar la grupa mică. Nu că nu am fi obișnuiți.

Sursa foto

Articolul precedentEfecte post-Brexit: Marea Britanie refuză să negocieze cu UE pe tema Gibraltarului
Articolul următorNu susținem mercenarii din presă! O campanie Declic împotriva Ziare[.]com!
Jurnalist neprietenos. Din 1999. Sau, cum ar spune unii, încă din mileniul trecut.