Europarlamentarul Rareș Bogdan nu scapă ocazia de a comenta pe marginea celor 79,9 miliarde de euro pe care România îi va primi ca sprijin de la Uniunea Europeană. Ca să dovedească faptul că nu a fost chiar degeaba trimis în Parlamentul European, dar și că se pricepe la mecanism, liberalul își permite chiar să dea câteva sfaturi: e bine că s-au dat, dar trebuie și să știi să îi folosești!

Victorie uriașă marca Klaus Iohannis după 4 zile și 4 nopți de negocieri fără precedent. Prestație excelentă și foarte aplicată a Președintelui României. Pas cu Pas a obținut TOT ce se putea obține pentru ROMÂNIA. De acum doar să înțelegem ce e cu acești bani și mai ales ce trebuie să facem cu ei. Președintele i-a obținut pentru modernizarea și reclădirea marilor sisteme publice ale țării, de acum trebuie realizate și implementate proiectele, pornită execuția și finalizate. Adică mai pe românește, trebuie aduși acești bani spre noi. UE îți dă, nu îți bagă însă și în traistă. Președintele României s-a luptat pentru ca România să beneficieze de o sumă absolut fantastică, impresionantă de-a dreptul. Acum la TREABĂ! Sunt convins că și acest lucru se va întâmpla sub atenta sa supraveghere. Un adevărat plan MARSHAL pentru România”, opinează Rareș Bogdan.

În această dimineață, președintele Klaus Iohannis a anunțat că în urma discuțiilor, Consiliului European a stabilit că suma care va reveni României este de 79,9 miliarde de euro: „pentru a construi spitale, şcoli, pentru a moderniza marile sisteme publice. Este, de asemenea, foarte important de ştiut că o parte semnificativă din aceşti bani vor fi folosiţi pentru relansare, pentru revigorare economică”.

Articolul precedentSă înceapă circul electoral! Liber la strâns semnături!
Articolul următorVictor Negrescu, dezvăluiri: România a pierdut! „Ce trebuia să primească și nu a obținut echipa de negociere”