Admiratorii înfocați ai lui Petre Daea pot răsufla liniștiți. Șocul dispariției fostului ministru al Agriculturii de pe Facebook e pe cale să devină doar o amintire, dat fiind că Daea a anunțat victorios că își va relua postările obișnuite. Bine, nu chiar obișnuite, deoarece fostul ministru nu mai poate zburda prin lanuri de porumb ca în vremurile sale de glorie, însă anunțul lui Daea poate să însemne că, de azi înainte, își va ține fanii la curent cu activitățile sale de om simplu. Petre Daea și-a făcut pagină de Facebook în vara lui 2017, însă scrie că acum câteva luni și-a pierdut contul, din cauza unor persoane care au dorit să pună punct comunicărilor sale pline de miez.

Dragi prieteni,
Dragi fermieri,
Dragi colegi,

Vă anunț că de astăzi revin în comunicare pe Facebook.

Timp de aproape 2 luni am căutat soluții tehnice pentru a-mi recupera pagina distrusă de către ”interesații” comunicării mele.

Am reușit parțial.

Doresc să le mulțumesc celor care m-au ajutat.
Vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați rămas fideli.

Cu admirație pentru toți și cu gândul bun pentru țară, rămân consecvent în abordarea temelor din domeniul consacrării profesionale, sperând în binele tuturor și succesul fiecăruia.

Cu prețuire,
Sănătate tuturor!”, scrie azi Daea pe Facebook. Numai că pe 15 iulie, același Daea a reușit inclusiv să își schimbe fotografia de copertă, semn că își pregătea o revenire glorioasă.

Daea a mai fost ministru al Agriculturii în perioada 14 iulie–28 decembrie 2004 în guvernul condus de Adrian Năstase, iar între ianuarie 2017 și noiembrie 2019 a fost ministru al agriculturii în guvernele Grindeanu, Tudose și Dăncilă. E bine de știut că activitatea politică a domnului Daea a inclus și perioada 1970–1989, când a fost membru al Partidului Comunist Român.

Articolul precedentCiolacu le cere liberalilor să crească pensiile și alocațiile, dacă tot avem bani
Articolul următorPrimarul Sectorului 1 lămurește controversa: EXCLUS defrișărilor în Pădurea Băneasa