Cu toate că, atât președintele Iohannis, cât și premierul Ludovic Orban se declară complet mulțumiți, nu același lucru se poate spune și despre Marcel Ciolacu care, haideți să fim serioși, face, totuși, parte din Opoziție, așadar atitudinea firească este întocmai cea de rezolvă, de iscoadă și de nemulțumire. Potrivit liderului PSD, Guvernul Orban nu ar mai avea acum nicio scuză să nu mărească pensiile cu 40%, ori să dubleze alocațiile.

Ciolacu: PNL ar trebui să dubleze alocațiile și să crească pensiile cu 40%

”Dacă ar fi să dăm crezare anunțului triumfalist al președintelui Iohannis de la Bruxelles, Guvernul PNL trebuie să dubleze alocațiile și să crească pensiile cu 40%. Nu mai are nicio scuză! Faceți investițiile din bani europeni și creșteți puterea de cumpărare a românilor!

În același mesaj, președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu se declară sceptic în legătură cu natura banilor despre care se vorbește, cerându-i premierului să ne spună nou, tuturor, câți din acești bani sunt împrumuturi și câți alocări nerambursabile, sugerând posibilitatea ca România să se afunde pe viitor și mai mult în datorii externe.

„Îl aștept pe Orban să le spună românilor câți din acești bani sunt de fapt împrumuturi și nu alocări nerambursabile, câți sunt pentru relansarea economică rapidă și câți sunt pentru exercițiul financiar 2021-2027.”, scrie Marcel Ciolacu, pe pagina sa de Facebook.

Ziarul de Investigații

Articolul precedentLudovic Orban, mulțumit de rezultatele lui Klaus Iohannis
Articolul următorPetre Daea promite că revine în online: și-a adus aminte după o săptămână că și-a recuperat pagina de Facebook
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.