Sursa Foto: Facebook

În weekendul care tocmai ce s-a încheiat mai multe localități din țară au fost sub ape, gospodării au fost inundate și a fost nevoie de intervențiile susținute ale pompierilor, jandarmilor, polițiștilor și salvamontiștilor pentru a ajuta oamenii.

La Guvern chiar s-au organizat întâlniri între specialiști și ne-specialiști, dacă ar fi să îl parafrazăm pe premierul Florin Cîțu, care a condus câteva ședințe în cadrul cărora să se facă un soi de sumar al intervențiilor și situației din țară.

Într-una dintre aceste întâlniri Florin Cîțu a încurcat un pic județele și localitățile afectate de inundații, aspect care nu putea fi scăpat din vedere de liderul PSD. Iar Marcel Ciolacu l-a taxat pe Cîțu, care „mutase” o localitate vrânceană în județul Suceava. Până la urmă, ambele județe sunt fiefuri PNL, iar de la București posibil ca toate localitățile să arate la fel, chiar dacă harta României spune altceva.

OPRIȚI INUNDAȚIILE! CĂCI NU ȘTIU UNDE MĂ AFLU!” – poate fi cel mai de succes slogan al premierului Florin Cîțu!
În loc să iasă pe teren, să coordoneze intervenția autorităților județene de salvare a oamenilor din calea apelor, prim-ministrul a participat astăzi… la o lecție de geografie. Primită de la subordonații săi!

Cîțu a mutat localitarea vrânceană Biliești… printre dealurile sucevene cu oi ale liberalului Gheorghe Flutur!
În videoconferința cu prefecții din țară, premierul a citit foile ca un contabil începător, fără măcar să aibă minima curiozitate – de la nivelul funcției pe care NEALES o ocupă – unde sunt zonele afectate.

Cartea de geografie n-a omorât pe nimeni, domnule Cîțu. Și notați !
Localitatea Biliești este în județul Vrancea și a fost puternic afectată, peste 50 de gospodării fiind distruse de ape.
Localitatea Biliești este condusă chiar de un primar liberal, domnule candidat liberal Cîțu.

Este clar tuturor acum de ce premierul nu s-a deranjat din mini-vacanța de Rusalii, să iasă să ajute sinistrații. S-ar fi pierdut pe drum, printre șuvoaie! Sub greutatea funcției, nici cu degetul nu își găsește drumul pe harta României!
P.S. În loc să-i ascundă greșelile, Biroul de Presă al Guvernului mai bine i-ar cumpăra premierului o hartă! Declarațiile inepte ale prim-ministrului au fost modificate în transcriptul videoconferinței cu prefecții. Dar asta nu schimbă realitatea!
”, scria ieri seară Ciolacu.

Articolul precedentCentru de vaccinare la Biserica Neagră din Brașov
Articolul următorProfilul viitorului președinte al României