Biserica Neagră este primul lăcaș de cult din România care își deschide porțile pentru a se amenaja un centru de vaccinare mobil în interior. Centrul de vaccinare este deschis până la ora 19.00 și este parte a celui de al nouălea eveniment  din cadrul maratonului de vaccinare „Liber la vaccinare, liber la viață!“, inițiat de Primăria Brașov.

„Liber la biserică!” este un eveniment dedicat enoriașilor și personalului ecumenic, indiferent de cult.

Persoanele care se vaccinează au acces gratuit să viziteze Biserica Neagră. Cantorii organiști din bisericile brașovene de diferite confesiuni, precum și studenți ai Facultății de Muzică din cadrul Universității Transilvania Brașov, oferă, pe tot parcursul zilei, un maraton al muzicii de orgă.
Vaccinarea se face fără programare, la alegere, cu unul dintre cele două vaccinuri produse de Pfizer și Johnson&Johnson.

Evenimentul este organizat de Primăria Brașov, în parteneriat cu Direcția de Sănătate Publică și cu sprijinul Bisericii Negre C.A. 

Articolul precedentPremierul Cîțu vrea oprirea evenimentelor publice în zonele cu avertizări meteo
Articolul următorCiolacu, după ce premierul Cîțu a încurcat localitățile afectate de urgia apelor: „Opriți inundațiile! Căci nu știu unde mă aflu!”
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...