Darius Valcov sanctionat

Controlul judiciar dispus de DIICOT pe numele lui Darius Vâlcov în urmă cu câteva zile urmează să fie ridicat, Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au admis acțiunea prin care Vâlcov solicita revocarea măsurii, astfel încât acesta poate părăsi orașul Slatina, județul și chiar și țara, dacă va dori.

Vâlcov a fost plasat sub control judiciar într-un dosar în care DIICOT îl acuza de divulgare a secretului care periclitează securitatea naţională, după ce acesta a postat pe pagina de Facebook protocolul SRI și Parchetul Înaltei Curți. „La data de 23.08.2018, inculpatul a publicat pe pagina personală a unei reţele de socializare, o copie a unui document clasificat intitulat „Protocol privind organizarea cooperării între Serviciul Român de Informaţii şi Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru îndeplinirea obligaţiilor ce le revin potrivit legii”.

Postarea în cauză a inclus șase pagini din documentul mai sus menţionat, pe care erau înscrise numerele de înregistrare 09472/08.12.2016 (PÎCCJ) şi respectiv 03656/07.12.2016 (SRI), documentul fiind încadrat în clasa secrete de stat, nivel secret”, comunicau oficial procurorii DIICOT.

Articolul precedentS-a rupt lanțul de iubire în PNL. Deputatul Florin Roman îl atacă pe șeful de partid
Articolul următorInvestiții de milioane în apă