Florin Roman, deputat PNL de Alba, a ieșit la atac chiar împotriva liderului partidului, Ludovic Orban. Roman și-a găsit canal de comunicare pe Facebook, unde a postat o fotografie cu Rareș Bogdan și comentariul „Când ai un singur “Number One” și tu vrei să joci finala cu rezervele, asta înseamnă că mergi la victorie? Prietenii știu de ce!”.

„Number one” este titulatura pe care Klaus Iohannis i-a atribuit-o jurnalistului Rareș Bogdan când a fost anunțată public lista candidaților la europarlamentare. În acest moment în partid există o tensiune între Ludovic Orban și Rareș Bogdan, în contextul în care acesta din urmă a impus anumite condiții înainte de a accepta să preia conducerea PNL București. După ce Orban a dat din colț în colț și a solicitat un termen pentru a veni cu o altă popunere, liberalii au început să aleagă una din tabere, iar Roman s-a plasat clar.

Articolul precedentMinistrul Sănătății, din nou în „pelerinaj”. Ce spital a vizitat Sorin Pintea
Articolul următorDarius Vâlcov obține o primă victorie în instanță: nu mai are nicio interdicție și poate pleca unde îi poftește inima