Site-ul formațiunii PRO România a fost atacată de hackeri, care au schimbat meta descrierea portalului, relatează Ziare.com. La o căutare a proromania pe google, rezultatul găsit este următorul: „SITE INCHIS! Domnule dottore Ponta Victor Viorel, nu poti sa spui ca esti corect cat timp distribui in campania electorala 40.000 (patruzecimii) de geci si nu le…”.

Pe pagina oficială de pe Facebook, reprezentanții partidului au anunțat că s-au mutat „temporar, pe  www.proromaniaonline.ro, ca urmare a atacului cibernetic de astăzi.  Vă mulțumim pentru susținere! Suntem și rămânem PRO România!”. Într-o postare anterioară, Pro România tocmai anunțase că „și-a îmbunătățit adresa site-ului”.

Cine are interese pentru Pro România

Victor Ponta s-a retras din viața politică, după eșecul pe care l-a înregistrat la alegerile parlamentare din decembrie 2020, când partidul său nu a reuțit să treacă de pragul electoral cât să intre în parlamentar.

Dar acest eșec nu îl ține totuși prea departe de ceea ce se întâmplă pe scena politică, Ponta dându-ți cu părere, în stânga și în dreapta, chiar și când nu i se cere acest lucru.

De altfel, acesta a precizat că nu se vede revenind în rândurile social democraților, pe care i-a și condus la un moment dat, dar nici în cursa pentru președinția României. Mai mult, Ponta a recunoscut faptul că îi dă sfaturi actualului lider PSD, Marcel Ciolacu, cu privire la necesitatea unor consilieri economici, căci, din punctul său de vedere, oricine câștigă alegerile pe fondul nemulțimirilor la adresa actualei puteri trebuie să fie pregătit și pe parte economică, pentru a nu dezamăgi la rându-i.

Ponta crede în varianta unui candidat susținut de „stânga”

Articolul precedentMAE, îngrijorat de situația românilor din Franța
Articolul următorArafat face precizări în dosarul deschis de DNA