Invitat de către cei de la DC News pentru a-și spune punctul de vedere, primarul Sectorului 1 al Capitalei, Daniel Tudorache a vorbit despre o parte nevăzută a politicii, cea care, de cele mai multe ori, face mai mult rău, decât bine. În același mesaj video, Tudorache povestește despre piedicile care i-au fost puse în momentul în care a decis achiziționarea holterelor destinate persoanelor cardiace.

„Spun opoziție (despre PNL și USR, n.r.) fiindcă ei sunt în opoziție cu mine, dar ei au majoritate în Consiliu, cu un consilier, mai avem puțin și se împlinesc patru ani, deci au avut majoritatea. Au avut CL toți anii aceștia, m-au blocat nonstop. E adevărat, mai spre final de mandat, o parte din consilierii PNL au conștientizat că tot ce făceau, când se opuneau la ședințele Consiliului, era doar o făcătură de partid, adică nu se opuneau pentru că proiectele erau proaste, se opuneau pentru că așa spunea șeful lor de partid”, a spus primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, într-un interviu exclusiv pentru DC NEWS.

Daniel Tudorache: „întotdeauna lumea spune de primar. Primarul face bine sau primarul face rău”

„Strategia era să blocheze tot, să nu se facă nicio investiție ca după aceea să vină și să spună că Tudorache nu a făcut. Păi pentru că n-am avut Consiliu. Am făcut, nu putem spune că n-am făcut. Știți cum e, întotdeauna lumea spune de primar. Primarul face bine sau primarul face rău”, a mai spus Daniel Tudorache, primarul Sectorului 1 al Capitalei.

Interviul integral dat de către primarul Sectorului 1

Articolul precedentTăriceanu vrea neapărat să știe „dacă urechi și ochi invizibili au fost ascunși în telefoanele noastre”
Articolul următorPSD vrea alocații și pensii