PSD

Social democrații acuză Guvernul Orban că se folosește de bani pentru a-și întreține sinecurile din partid, motiv pentru care ar întârzia majorarea cuantumului alocațiilor și pensiilor. Sunt bani, spune PSD, însă doar pentru cei „aleși”, cu referire la angajările susținute de la spate de ministrul Dezvoltării, cunoscut mai ales drept „Grindă”.

Liberalii nu vor să respecte legea și să mărească alocațiile și pensiile, preferă să toace banii țării pe contracte dubioase și pe pilele angajate scandalos.

Orban și Cîțu joacă ping-pong cu alocațiile și pensiile. Mai grav, jignesc seniorii prin declarații grosolane! Premierul ajunge să compare majorarea pensiilor cu un drum spre iad.

Mai nou, Guvernul PNL dă vina pe UE și pe pandemie și spune că nu are bani. Dar pandemia nu le-a oprit liberalilor și hoția: au curs contractele scandaloase pe bani publici. Procurorii le anchetează acum licitații dubioase de 140 de milioane de euro.

În vremea asta, caracatița pilelor ministrului Grindă se agață cu tot mai multe brațe de funcțiile bănoase de la stat. Pentru oamenii liberalilor sunt bani. Copiii pot să mai aștepte, iar pensionarii trebuie să mai stea la coadă”, se arată pe pagina de Facebook a PSD.

Articolul precedentTudorache: „Strategia era să blocheze tot, să nu se facă nicio investiție ca după aceea să vină și să spună că Tudorache nu a făcut”
Articolul următorInter-ul, pe butuci: de trei ori mai puțini turiști, personalul în șomaj tehnic