Amendă usturătoare pentru un șofer care a făcut gesturi obscene unei femei

Bărbatul avea şi autoturismul pus sub sechestru.

Un şofer din Constanţa a fost amendat cu 3.625 de lei de către polițiști. Bărbatul, în vârstă de 43 de ani, a avut un comportament agresiv în trafic şi a făcut semne obscene unei femei. Oamenii legii au descoperit că bărbatul avea şi autoturismul pus sub sechestru.

Bărbatul, reclamat pentru comportament agresiv în trafic

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Constanţa au primit o sesizare din partea unei femei care a relatat că, în timp ce se află în parcarea Portului turistic Tomis, un bărbat a făcut gesturi indecente şi a avut un comportament agresiv în trafic.

„În urma cercetărilor a reieşit faptul că cele sesizate se confirmă. Persoana în cauză a fost identificată ca fiind un bărbat de 43 de ani, din municipiul Constanţa. Acesta a fost sancţionat contravenţional, pentru conducere agresivă şi efectuarea de gesturi obscene, cu amendă în valoare totală de 3.625 de lei, precum şi măsura complementară a suspendării permisului de conducere pentru o perioadă de 30 de zile”, a transmis Poliţia Judeţeană Constanţa.

Oamenii legii au constatat că autoturismul condus de bărbat se află sub sechestru, acestuia fiindu-i reţinut şi certificatul de înmatriculare.

Amenzi mari pentru comportamentul agresiv la volan

Din 27 februarie, Codul Rutier a fost completat cu o nouă interdicție pentru șoferi, aceea de a avea un comportament agresiv atunci când conduc mașini pe drumurile publice. Sancțiunile aplicabile în acest caz variază în funcție de gravitatea faptelor, începând de la 580 lei și ajungând până la 1.160 lei, plus suspendarea permisului. De exemplu, un șofer a fost prins în timp ce conducea o mașină în parcarea unui complex comercial, în timpul programului de funcționare cu publicului, și care efectua manevre intenționate de derapaj controlat al vehiculului, în vederea rotirii acestuia. Persoana a fost amendată cu 2.755 lei și i s-a reținut permisul de conducere pentru 30 de zile.

Într-o altă situație, polițiștii au amendat și i-au suspendat permisul timp de 30 de zile unui șofer care circula pe autostrada A1 la o distanță foarte mică față de vehiculul care circula în fața sa.

Sute de kilograme de carne au fost retrase de la vânzare în Hala Obor din Capitală

Articolul precedentSute de kilograme de carne au fost retrase de la vânzare în Hala Obor din Capitală
Articolul următorVacanță în Veneția, pe bază de rezervare. Ce turiști vor avea prioritate