Incendiu în Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Slatina

Pompierii ISU fac eforturi pentru a stinge incendiul. Momentan, potrivit informațiilor, nu există victime. 6 persoane au fost intoxicate cu fum

Foto: G4Media

Un incendiu a izbucnit în cursul zilei de astăzi, la Secția de Psihiatrie a Spitalului Județean Slatina, a anunțat Antena 3. Intervenția pompierilor se desfășoară în acest moment. În Secţia de Psihiatrie se aflau 37 pacienţi, ulterior toți fiind scoși afară. Focul s-a răspândit la parter și la etajul întâi al secției.

Update incendiu: a fost activat Planul Roșu de Intervenție

În scopul stingerii incediului au fost folosite 4 mașini stingere, 1 Autoscară, 1 descarcerare, 7 ambulanțe SMURD, 6 ambulanțe SAJ, de la ISU DJ: 1 mașină stingere, 1 autospecială transport victime multiple, 2 ambulanțe SMURD, 1 Spital Mobil, de la ISU TR: 1 autospecială transport victime multiple, 2 Ambulanțe SMURD, ISU VL: 2 ambulanțe SMURD, notează Digi24.

Urmează ca ISU să facă investigații pentru a trage o concluzie cu privire la motivele pentru care a izbucnit acest incendiu.

UPDATE: Potrivit informațiilor, incendiul ar fi început din pricina unui pacient aflat în sevraj care ar fi deschis focul cu bricheta. Clădirea în care activa secția de psihiatrie este una nouă.

UPDATE 2: 6 persoane au fost intoxicate cu fum.

Știre în curs de actualizare. Vom reveni cu amănunte.

Corpul de Control al premierului, raport în cazul incendiului de la Institutul Balș

Articolul precedentSenatorii l-au dat pe Bodog pe mâna DNA
Articolul următorCîțu, aparent mulțumit de noua „Biblie” a coaliției, „care nu aduce nimic nou”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.