Sursa foto: Facebook/ Florin Cîțu

Liderul PNL Florin Cîțu a anunțat, luni, că urmează o evaluare a miniștrilor PNL și a Executivului pentru a asigura continuitatea reformelor din PNRR și revenirea pe linia de plutire a economiei.

Președintele Senatului a precizat că nu „este nimic special”, chiar dacă această evaluare are loc la doar câteva luni de la instalarea la puterea a coaliției de guvernare PNL-PSD-UDMR.

”Evaluarea – şi asta nu trebuie să fie nicio surpriză pentru nimeni – fac o evaluare a miniştrilor pentru a vedea performanţa Guvernului. Mă interesează în primul rând, e adevărat, PNL, dar mă interesează şi performanţa Guvernului”, a spus Cîțu, potrivit Digi24.   

Miniștrii din Guvern sunt chemați la o evaluarea cu liderii coaliției

Totodată, acesta a mai spus că nu va accepta ca scuză conflictul ruso-ucrainean pentru neimplementarea reformelor pe care România s-a angajat să le facă prin PNRR.

Liderul liberalilor a amintit că acum e momentul ca Executivul să ia măsurile necesare pentru revenirea economiei.

„Este clar că lucrurile încetinesc, dacă vrem să avem o revenire a economiei trebuie să luăm măsurile bune. De aceea se face această evaluare, nu este nimic special”, a precizat Florin Cîțu.

Astăzi, 21 martie, miniștrii Guvernului Ciucă s-au reunit de la ora 11 la Palatul Parlamentului, într- o ședință de coaliție. Împreună cu Nicolae Ciucă, aceștia vor discuta despre pachetul de măsuri pe care premierul le-a anunțat.

Totodată, miniștrii Cabinetului Ciucă vor fi chemați la o evaluare, rând pe rând, cu liderii coaliției. Potrivit mai multor surse, Florin Cîțu își dorește o remaniere guvernamentală.

De asemenea, liderul liberalilor a mai spus, luni, că partidul pe care îl conduce ar fi putut să fie „mult mai sus” în sondaje, dacă nu existau „acele sincope” în ultimele luni.

”Pe mine mă interesează PNL să aibă o performanţă bună şi m-am uitat la câteva sondaje. Astăzi puteam să fim mult mai sus dacă nu existau câteva sincope în ultimele trei luni de zile”, a mai spus Cîțu.

Cîțu, despre reducerea accizei la carburanți: „În coaliție subiectul a fost închis”

Articolul precedent21 martie – Ziua Internațională a Pădurilor
Articolul următorUn avion cu 133 de pasageri s-a prăbușit în China
Pixul și foaia sunt nelipsite din ghiozdan. Poate și vreo 2,3 cărți. Bucătar, barman, voluntar și acum redactor. Iar lista poate continua.