Cu toate că de când nu mai face parte din Parlament, Eugen Orlando Teodorovici intrase într-un fel de siletio stampa, odată cu venirea primăverii, pare să fi înmugurit din nou și o dispută mai veche dintre fostul ministru de Finanțe din partea PSD și fostul ministru de Finanțe din partea PNL, actual premier – ceea ce Teodorovici n-a reușit să ajungă, cu toate că și-a dorit. „Azi, în România, s-au înregistrat 1324 de pacienți internați la ATI, iar sistemul e deja blocat, mulți pacienți așteptând pe holuri eliberarea unui loc la ATI… Iar Iohannis ne spunea anul trecut, mai exact, în 27 octombrie 2020, că avem 3065 de paturi la ATI?”, își începe fostul ministru mesajul pe Facebook, întrebându-se dacă „suntem tot mai bine?”.

Eugen Orlando Teordorovici, despre singura soluție (în opinia lui) a lui Cîțu: „să facem o inspecție în fiecare spital zilnic”

Cât despre declarația premierului, potrivit căreia, numărul paturilor de la secțiile de Terapie Intensivă va crește cu 1600, Teodorovici se întreabă, într-o declarație pur politică, de ce așa târziu: „Oare nu trebuia ca deja de 1 an, de când a început pandemia și `mnealui e la guvernare, să se preocupe de creșterea numărului real de locuri la ATI? Oare inspecțiile le (mai) lipsesc de ”pe cap” celor care lucrează la ATI? Și oare ce s-a întâmplat cu cele 3065 de paturi de ATI anunțate de Iohannis toamna trecută, dacă acum, ”guvernul meu” se chinuie să ajungă abia la 1600? Or fi fost 3065 de paturi ”de campanie”? Campanie electorală, bineînțeles!”, trage concluzia social democratul.

Voiculescu dă lămuriri: Guvernul nu va reduce veniturile salariale ale personalului ATI

„Și ca guvernarea ”guvernului meu” să fie” perfectă”, chiar ”fantastikă”, madame Turcan ne-a comunicat ieri, în timp ce purta o haină de peste 1000 de Euro (!), că sporurile care există ”în primul rând, în sistemul de sănătate și în sistemul de justiție”, ”ar trebui reevaluate”, căci ”sunt categorii ocupaționale pentru care nivelul sporurilor reprezintă 85%, ceea ce este foarte mult.” Așadar, inclusiv personalul medical de la ATI câștigă prea mult, în opinia madamei!”, a mai spus Eugen Teodorovici, în stilul caracteristic, pe Facebook.

Articolul precedentVoiculescu dă lămuriri: Guvernul nu va reduce veniturile salariale ale personalului ATI
Articolul următorMerkel: medicii de familie vor putea administra vaccinul anti-Covid
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.