Sursa: Facebook

Zilele trecute, soțul Dianei Șoșoacă, Dumitru-Silvestru, a fost suspendat din conducerea partidului fondat de senatoare după ce aceasta a părăsit AUR.

Silvestru Șoșoacă a rămas astfel simplu membru al SOS, însă lucrurile par să nu se fi oprit aici.

I-am salvat sufletul din ghearele serviciilor secrete”, a glăsuit Diana Șoșoacă, amenințând că, pentru jumătatea sa, poate urma inclusiv excluderea din partidul său.

Însă Silvestru, împăciuitor, a precizat, la Antena 3, că este „un act de normalitate” într-un partid. Mai mult, acesta a subliniat că Șoșoacă conduce „cea mai democratică formațiune”, dat fiind că „nici doi care dorm în același pat nu sunt de aceeași părere”.

În rest, totul este ok în familia Șoșoacă: „De ce să ne divorțăm? Nu putem avea niște divergențe peste care să trecem?. (…) N-am fost certați. (…) Nu poate să mă suspende din partid, e o glumă proastă. În cel mai bun caz, se citește statutul (…), va vedea că nu pot să fiu suspendat, decât de către Congres”. De altfel, același lucru l-a precizat Silvestru Șoșocă și duminică, prin intermediului unui comunicat de presă.

Silvestru Șoșoacă arăta că decizia suspendării sale, luată de soție, este „ilegală” și „nu are consecințe juridice”, deoarece măsura poate fi dispusă numai de Congresul partidului. A urmat o scrisoare deschisă, publicată astăzi de Știri pe Surse:

Dragă Diana, chiar îți dorești să conduci o țară împreună cu unii care își pun soțiile să danseze pentru bani? Împreună cu lideri ai sectei MISA infiltrați deja la vârf in mai toate partidele? Împreună cu traseiști politici? Atunci … „du-te după fentă”! (…)

Singura competiție pe care trebuie să o ai este cu tine însăți – nu cu “stâlpul casei tale”! (…) Îți reamintesc: noi NU am pornit în construcția asta pentru Diana – VEDETA, ci pentru Diana – LIDERUL. (…)

Ești soția mea și te cunosc cel mai bine. Nu faci decât să dai dovadă de imaturitate emoțională, confirmând zi de zi cât de fragilă te face lipsa de discernământ, lipsa de autocontrol si euforia VEDETISMULUI care îți devin din ce in ce mai familiare.

Draga mea Diana, eu nu sunt aici pentru a te lovi. Esti un om foarte bine pregătit. Tu ai o structură de lider, de conducător al unei națiuni și al unor ideologii constructive și benefice. Toate acestea nu sunt compatibile cu mizeriile contextuale care te înconjoară în ultimul timp.

Ești Doamnă de Fier cât timp înțelegi că esti obligată să manifești rațiune, echilibru si stabilitate emoțională pentru țară, familie și toți oamenii care au încredere în tine.

Trebuie să înțelegi că a fi VEDETĂ nu este mai presus de responsabilitățile care-ți vin la pachet pentru a conduce un partid, un popor și o țară. Abia atunci S.O.S. România o să înceapă să crească din nou, abia atunci românii din toate clasele sociale te vor urma. În momentul acela tipologiile distructive nu-și vor mai putea permite să îți speculeze slăbiciunile emoționale. (…)

Este nevoie de verticalitate si puterea unei structuri autentice si stabile. “A fi puternic este ca si cum ai fi o doamnă. Dacă simți nevoia să le spui oamenilor că ești, înseamnă că nu ești.” – Margaret Thatcher.

Diana, Trezește-te! S.O.S. România are nevoie de tine!”.

Articolul precedentBrățări preistorice din aur, recuperate din Belgia; bijuteriile au fost furate, autorii – încă necunoscuți
Articolul următorCiolacu și Ciucă confirmă: comasarea va avea loc, europarlamentarele se vor desfășura cu listă comună