Remus Cernea se pregătește pentru al treilea drum în Ucraina și face apel la donații

Fostul președinte al Partidului Verde: ”Vă invit să mă sprijiniți cu donații, după posibilități, până vineri, 28 octombrie, inclusiv”

Remus Cernea, fostul președinte al Partidului Verde, a precizat că este corespondent de război în Ucraina.

De asemenea, după o lună și jumătate de prezență în Ucraina, acesta spune că a realizat numeroase materiale dintre care aproape 50 sunt deja publicate în Newsweek România.

Remus Cernea: ”Susține corespondentul tău de război în Ucraina!”

Mulți dintre voi le-ați urmărit și apreciat și vă mulțumesc pentru asta.

Am suprins imagini teribile, unele greu de privit, și am înregistrat opiniile multor oficiali, dar și ale unor militari, jurnaliști ori cetățeni obișnuiți pentru că poveștile lor sunt de natură să miște conștiințe și să reprezinte o mărturie a dramelor cu care se confruntă lumea noastră de azi”, se arată în textul publicat astăzi, 20 octombrie, pe contul de Facebook.

Fostul președinte al Partidului Verde: Revista Newsweek România a acoperit o mare parte a costurilor presupuse de prezența mea în Ucraina și am colaborat excelent”

Cu toate acestea, Cernea a explicat că a fost nevoie să utilizeze și resurse proprii.

Acesta a precizat că a plătit aproximativ 1200 de euro la prima deplasare, pentru a acoperi o parte a cheltuielilor.

Pregătinudu-se pentru al treilea drum în Ucraina, Remus Cernea a punctat că donațiile vor face ca demersul său să fie unul sustenabil, în condițiile în care presa se confruntă, în general, cu dificultăți.

De altfel, voi sunteți beneficiarii materialelor realizate acolo. Ceea ce am publicat până acum și ceea ce voi mai oferi în viitor se adresează celor care vor să afle direct de la sursă informații relevante despre mersul războiului. Chiar și o donație mică este extrem de binevenită pentru că, împreună cu celelalte va conta foarte mult!”, a transmis fostul președinte al Partidului Verde.

Articolul precedentPrimăria din Cluj-Napoca premiază cuplurile care aniversează 50 de ani de căsătorie
Articolul următorNedenunțarea abuzului sexual în cazul copiilor ar trebui să fie caz penal
Jurnalist full-time / Pesimist part-time