Sursă foto: Facebook/Emil Boc
Sursă foto: Facebook/Emil Boc

Emil Boc, primarul din Cluj-Napoca, a precizat că Primăria acordă tuturor clujenilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie o ”diplomă de aur”, dar și un premiu financiar.

Cuplurile au fost prezente în cadrul unei ceremonii care a avut loc în cursul acestei săptămâni.

Acest eveniment dedicat seniorilor s-a desfășurat la Centrul de cultură urbană Casino.

Edilul din Cluj-Napoca a participat la ceremonia de premiere pentru 50 de cupluri care aniversează 50 de ani de căsătorie

La mulți ani! M-am bucurat să fiu astăzi alături de clujenii care sărbătoresc acest moment special, împlinirea a 50 de ani de căsnicie. În acest context am avut plăcerea de a premia, în numele comunității noastre, 50 de cupluri. La mulți ani, noroc și multă sănătate tuturor!”, a transmis edilul, prin intermediul unei postări publicate pe contul de Facebook.

Sursă foto: Facebook/Emil Boc

Cuplurile cu o căsnicie longevivă reprezintă un real model pentru generațiile viitoare

Emil Boc a ținut să precizeze că Primăria Cluj-Napoca acordă fiecărui cuplu care împlinește 50 ani de căsătorie neîntreruptă un premiu simbolic, în valoare de 1.000 lei, o diplomă aniversară și o floare, în semn de recunoștință pentru modelul pe care îl oferă generațiilor viitoare.

Pentru a obține premiile, toți cei care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreuptă trebuie să depună o cerere care poate fi completată online, pe website-ul Primăriei.

Articolul precedentConsilier local din Sinaia exclus din PNL, pe motiv că se prezintă drept ofițer SRI sub acoperire
Articolul următorRemus Cernea se pregătește pentru al treilea drum în Ucraina și face apel la donații
Jurnalist full-time / Pesimist part-time