Sursă foto: Facebook - Alexandra Dobre, Directorul General al Centrului pentru Seniori din Municipiului București
Sursă foto: Facebook - Alexandra Dobre, Directorul General al Centrului pentru Seniori din Municipiului București

Bucureştenii seniori sunt încurajaţi să participe ca voluntari la derularea proiectelor de cercetare științifică și inovare.

Alexandra Dobre, Directorul General al Centrului pentru Seniori din Municipiului București, a fost prezentă astăzi, 15 martie, în Sala de Consiliu a Primăriei Sectorului 5 din Bucureşti.

Întâlnirea de lucru a fost organizată de Fundația Ana Aslan Internațional, cu seniorii bucureșteni şi cu sprijinul DGASPC Sector 5.

Alexandra Dobre rămâne, în mod constant, un om atent la problemele cu care se confruntă seniorii

Întâlnirile se adresează seniorilor interesați să participe ca voluntari la derularea proiectelor de cercetare științifică și inovare, având ca scop oferirea de soluții și suport, inclusiv prin valorificarea noilor tehnologii, pentru îmbunătățirea calității vieții, a independenței, siguranței, sănătății și stării de bine a persoanelor vârstnice.

În textul postării distribuite pe contul de socializare, se precizează că, în cadrul întâlnirii de lucru, seniorii au primit informații privind activitățile curente și viitoare din mai multe proiecte de interes pentru aceștia.

Sursă foto: Facebook – Alexandra Dobre, Directorul General al Centrului pentru Seniori din Municipiului București

De asemenea, invitații speciali la eveniment au fost președintele Fundației Ana Aslan Internațional, doamna Prof. Univ. Dr. Luiza Spiru, directorul general al Fundației, domnul Cristian Popescu Piedone– Primarul Sectorului 5, doamna doctor Marinela Ivănescu, administrator OVOIMUNO, directorul Direcției de Strategii, Programe și Proiecte al DGASPC Sector 5, doamna Cristina Neacșu și Nellie Gospodinova, unul dintre cercetătorii fundației Ana Aslan Internațional.

Continuitate şi implicare: în baza parteneriatului dintre Fundația Ana Aslan Internațional și DGASPC Sector 5, se vor organiza, în continuare, o serie de întâlniri benefice persoanelor de vârsta a treia

Prin urmare, informațiile vor fi extinse și la noutăți și soluții din domeniul medical, pe diferite specializări, în funcție de interesul seniorilor.

Sursă foto: Facebook – Alexandra Dobre, Directorul General al Centrului pentru Seniori din Municipiului București

Personal, mă bucură faptul că am putut participa și prezenta proiectul „Ghid de bune practici alimentare pentru diabetul zaharat de tip 2”, pe care îl vom lansa, în luna aprilie, împreună cu Fundația Ana Aslan Internațional și Asociația Medicilor de Familie București”, a declarat, pe contul de Facebook, Directorul General al Centrului pentru Seniori din Municipiului București.

Articolul precedent„Hipnoza rusească” asupra NATO. Zelenski: „Nu putem intra pe acolo”
Articolul următorZeci de familii din Sectorul 5 au protestat în fața Primăriei Capitalei
Jurnalist full-time / Pesimist part-time