Pe Marcel Ciolacu nu l-ar deranja dacă președintele Iohannis ar fi suspendat

„Dacă ne uităm la scorurile electorale înseamnă că lucrurile funcţionează în noul PSD”

Marcel Ciolacu (Captură video)

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost invitat în cursul serii trecute, la emisiunea moderată de Florin Călinescu, de la Prima TV. În cadrul interviului, social democratul a spus că, în opinia sa, președintele Klaus Iohannis ar trebui suspendat de urgență. Ba mai mult, Marcel Ciolacu nu poate înțelege de unde au apărut zvonurile potrivit cărora PSD ar fi controlat, în acest moment, de președinte, zvonuri pe care acesta le neagă, așa cum era de așteptat.

Marcel Ciolacu: „În primul rând, nu văd cu ce să mă aibă la mână”

Într-o încercare de a fi ironic, Marcel Ciolacu pus „pe tapet” chiar și un mic scenariu: „Haideţi că deja creăm o conspiraţie în seara asta: deci Iohannis m-a rugat să-l dau pe Cîţu jos, dacă mă ghidonează aşa de bine. Nu m-am gândit nici eu ar să ştiţi că sună bine”, a declarat Marcel Ciolacu, în contextul dat.

Și ca să nu existe niciun dubiu în legătură cu loialitatatea PSD, Ciolacu a ținut să sublinieze că cea mai bună soluție pentru România, în acest moment, ar fi ca președintele Klaus Iohannis să fie demis sau să demisioneze, după caz. „Eu, părerea mea că trebuie suspendat preşedintele. Nu ne-ar trebui, totuşi, un Guvern? Eu nu sunt un om care trăiesc în extreme, eu de felul, meu sunt un om mai liniştit şi de obicei iau deciziile politice în interiorul partidului. (…) Dacă ne uităm la scorurile electorale înseamnă că lucrurile funcţionează în noul PSD. Totuşi matematica eu ştiu că e o ştiinţă fixă, nu? 35 e mai mare decât 39, măcar atât!”, a mai spus Marcel Ciolacu, citat de news.ro.

Citește și: Cabinetul propus de Cioloș, cu un singur ministru cu avizare favorabilă, își dă examenul mâine

Articolul precedentUnde ajung ambalajele, sticla, pet-urile. Cum devine o responsabilitate pentru mediu o activitate bănoasă
Articolul următorDaniel Ionașcu solitică testarea gratuită a populației pentru COVID-19
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.