În opinia ministrului de Finanțe, Florin Cîțu, economia ar fi, în acest moment, distrusă de către cei de la PSD, în această ecuație fiind inclus și actualul președinte al PSD, Marcel Ciolacu. Mai mult decât atât, Cîțu amintește și despre o datorie de 50 miliarde de lei pe care țara noastră ar avea-o, tot din vina social democraților care, în momentul guvernării lor, s-ar fi împrumutat de acești bani.

Florin Cîțu: „Marcel Ciolacu, veți plăti TOȚI pentru distrugerea economiei!”

PSD a distrus economia României.

În 2020 trebuie să plătim aproape 50 de MILIARDE lei datorii făcute de PSD în perioada când economia globala avea creștere economică.

Ca să fie clar, aproximativ 50 de MILIARDE LEI doar în 2020.

Peste câteva zile trebuie să plătim aproape 10 miliarde lei pentru un împrumut făcut de Dragnea și Ciolacu în august 2017. Nu era nicio criza economică. Din contră. Economia globală o ducea foarte bine. În loc să reducă cheltuielile PSD, total IRESPONSABIL, a crescut deficitul bugetar și împrumuturile.

Daca PSD nu ar fi cheltuit acești bani pentru partid și nu ar fi crescut deficitul acum puteam să-i folosim pentru sănătate. Un guvern responsabil ar fi avut surplus la buget în perioada de creștere economică.

Da, Dragnea, Ciolacu, Grindeanu și gașca lor, pe lângă OUG 13 au transferat bani de la buget în buzunarele proprii.

Până și Grecia a ajuns la surplus bugetar în perioada de creștere economică din ultimii ani.

Este îngrozitor cum și-au bătut joc de România.

Din puntcul meu de vedere, așa arată o strategie premeditată de distrugere a economiei naționale și pentru asta vor raspunde toți.”, scrie Florin Cîțu.

Ziarul de Investigații