Sursa foto: Gândul.ro
Sursa foto: Gândul.ro

Mai multe locuinţe din orașul Babadag au fost distruse în urma unui incendiu produs marţi dimineaţa, nefiind înregistrate persoane rănite, potrivit g4media.ro.

Locuințele au fost incendiate intenționat, susțin pompierii

În urma anchetei efectuate după stingerea incendiului, pompierii tulceni au ajuns la concluzia că focul ar fi fost pus intenţionat.

 Potrivit comunicatului transmis de către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea,  pompierii au fost alertaţi prin intermediului numărului 112, marţi, în jurul orei 03.40, că în oraşul Babadag a izbucnit un incendiu la două locuinţe. După primirea apelului, zece salvatori ai Staţiei de Pompieri Babadag au ajuns la faţa locului cu două autospeciale de stingere, unde au observat că incendiul se manifesta de fapt la patru locuinţe S-a intervenit pentru limitarea extinderii flăcărilor la locuinţele învecinate,  reuşindu-se în timp operativ ca incendiul produs la a patra locuinţă să fie stins în mai puţin de jumătate de oră de la primirea apelului.

Incendiul a provocat pagube importante

 „În tot acest timp, din cadrul Detaşamentului de Pompieri Tulcea a fost trimis în sprijin un echipaj format din patru subofiţeri cu o autospecială de stingere de capacitate mare.”, a anunţat ISU Tulcea.

Două locuinţe au fost distruse de flăcări, a treia fiind afectată parţial, iar la a patra casă a ars doar o mică suprafaţă din acoperiş. „Intervenţia pompierilor a fost una dificilă şi cu risc mare de propagare a incendiului deoarece casele din acea zonă a oraşului sunt foarte apropiate una de alta, iar pompierilor le-a fost destul de greu să localizeze şi să oprească la timp extinderea flăcărilor”, a mai precizat ISU Tulcea.

Ponta are planuri pentru viitoarele alegeri: „Stau pe bancă”

Articolul precedentPonta are planuri pentru viitoarele alegeri: „Stau pe bancă”
Articolul următorPrefectul Capitalei, despre fenomenul drogurilor: ”Este de-a dreptul îngrijorător”