Radu Oprea (PSD) se apără în fața lui Dragnea: „Un lucru cert este că am câștigat alegerile”

Radu Oprea îi urează „multă sănătate” lui Liviu Dragnea

PSD

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, a reacționat după ce Liviu Dragnea a insinuat că social democrații i-ar face jocurile lui Klaus Iohannis, „Un lucru cert este că am câștigat alegerile”, a spus Radu Oprea, adăugând că „suntem atât de predați către oricare instituție încât le-am făcut în ciudă și i-am bătut de i-am snopit și promitem, noi cei de la PSD, că o să facem la fel și data viitoare – o să câștigăm alegerile”.

Radu Oprea: „Sigur că de fiecare dată când se mai întâmplă ceva, un congres al PNL, un congres al USR PLUS, și se declanșează o criză politică apar și înspre PSD diverse scenarii”

Radu Oprea a mai spus că deja se simte obișnuit cu teoriile conspirației, potrivit cărora PSD ar fi devenit, în ultima perioadă, un satelit al partidelor aflate acum la guvernare. Ba mai mult, acesta a ținut să dea asigurări că nu există nicio presiune din partea serviciilor în ceea ce îi privește pe social democrații zilelelor noastre. „Eu, personal, nu. Politic, nu, niciodată (nr. presiunea serviciilor)”.

Cât despre declarațiile emise de fostul lider PSD, aseară, în emisiunea Ancăi Alexandrescu, Radu Oprea a spus: „Sigur că Liviu Dragnea a fost președintele PSD. A trecut printr-o suferință totuși pe care dumnealui a descris-o ca un iad. Din punctul acesta de vedere, înțelegem suferința prin care a trecut. Îi urăm multă sănătate”.

Citește și: Gabriela Firea consideră că intenția guvernului de a-i obliga pe salariați să se testeze din banii proprii e „total greșită”

Articolul precedentGabriela Firea consideră că intenția guvernului de a-i obliga pe salariați să se testeze din banii proprii e „total greșită”
Articolul următorRafila ceartă guvernul pentru relaxările de vară
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.