Atac armat în Rusia: opt morți și mai mulți răniți

Atacatorul are 18 ani și, conform informațiilor, strânge bani de cel puțin doi ani pentru a-și achiziționa arme de foc

Foto: preluare Digi24

Un atac armat a avut loc la una dintre cele mai mari universități din Rusia, universitate situată în orașul Perm. Atacul s-a soldat cu decesul a opt persoane, însă și cu mai mulți răniți, a anunțat procuratura din Rusia.

Făptașul ar fi un tânăr de 18 ani din Rusia

Potrivit informațiilor de până la această oră, atacatorul ar fi un băiat de 18 ani. Acesta s-ar fi închis în aula universității, după care a pornit atacul care s-a sfârșit tragic cu decesul a opt oameni, însă și cu rănirea altor câteva zeci.

Anterior atacului, băiatul ar fi publicat pe rețelele sociale o explicație cu privire la motivul pentru care a ales să comită o asemenea faptă, spunând că ar fi visat de foarte mult timp să comită un atac armat. Ba mai mult, acesta ar strânge de doi ani bani pentru a-și achiziționa arme de foc.

Nu se știe, însă cum a intrat tânărul în posesia acestora și nici dacă deține un permis.

Citește și: Ludovic Orban sugerează că serviciile secrete ar urmări îndeaproape alegerile PNL

Articolul precedentLudovic Orban sugerează că serviciile secrete ar urmări îndeaproape alegerile PNL
Articolul următorGabriela Firea consideră că intenția guvernului de a-i obliga pe salariați să se testeze din banii proprii e „total greșită”
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.