Sursă foto: Facebook/Poșta Română
Sursă foto: Facebook/Poșta Română

Directorul Valentin Ștefan a dat asigurări, precizând că salariile angajaților companiei Poșta Română vor fi majorate.

În cadrul unor declarații făcute pentru o emisiune televizată, directorul general al companiei a declarat, de asemenea, că Poșta Română are în vedere să facă noi angajări, arată publicația Gândul.

Ușa este deschisă în continuare pentru cine vrea să lucreze la Poșta Română, noi având nevoie în mod constant de oameni noi, mai ales că și media de vârstă în companie este destul de înaintată și ne pregătim în următorii 5-10 ani pentru schimbul de generații”, a transmis Valentin Ștefan.

Anterior, salariații companiei Poșta Română au mai beneficiat de o mărire salarială, în valoare de 15%. Totuși, în ciuda măririi aplicate recent, salariul mediu în Poșta Română este încă mai mic decât cel din industrie

Aproape 80% din bugetul companiei merge pentru plata salariilor și în ciuda acestui lucru, salariile încă sunt mici în Poșta Română, dar le creștem. Am avut o creștere de 15% a salariului, a venitului mediu în companie și urmează să continuăm să păstrăm acest trend de creștere, cel puțin până când ajungem la media din industrie”, a declarat directorul instituției în cadrul emisiunii Income”, potrivit sursei citate.

Întrebat despre modernizarea companiei, Valentin Ștefan a vorbit despre reticențele la schimbare care există în prezent, explicând că ”una este să fii funcționar la stat, alta este să lucrezi pentru o companie care își desfășoară activitatea pe piața liberă”.

Articolul precedentÎn 20 august 1968, ieșea pe poarta fabricii de la Mioveni primul autoturism produs de Dacia, modelul 1100
Articolul următorPrimarul Sectorului 2: ”E nevoie de infrastructura care să permită folosirea mai des a bicicletei”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time