Foto: Facebook/Amin Zahra
Foto: Facebook/Amin Zahra

Amin Zahra, medic specialist în Anestezie și Terapie Intensivă în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgența Brașov, a reacționat după scandalul declanșat de vloggerul George Buhnici.

Afirmațiile făcute de vlogger au fost făcute cu privire la ”vergeturile” femeilor de pe plajă și au atras numeroase critici din partea societății civile, dar și din sfera politică.

Buhnici și-a comparat soția cu ”o minoră” și a criticat siluetele femeilor aflate pe litoral

În condițiile în care vloggerul le-a îndemnat pe femeile aflate pe plajă să meargă la sală pentru a scăpa de vergeturi sau de celulită, medicul a descris ca normale urmele pe care o sarcină le lasă pe trupul unei femei, imediat după naștere.

Amin Zahra a accentuat că nu fizicul este cel care contează, ci conexiunea care se crează între mamă și copil.

Domnule Buhnici, v-aș lua cu mine într-o maternitate să vedeți prin câte chinuri trece o gravidă după nouă luni de sarcină. Să vedeți cu ce cicatrici rămân! Pentru acești părinți, singurul gând este…Copilul lor să fie sănătos!”, a scris medicul pe pagina de Facebook.

Medic din Brașov: ”Mama mea a născut cinci copii, iar corpul ei a suferit modificări perfect normale!”

Amin Zahra a adăugat că imperfecțiunile pe care le-a înșiruit Buhnici le are și mama sa și, cu siguranță, foarte multe femei.

Totuși, pentru o mamă, nu pielea perfectă este cea importantă, ci venirea pe lume a bebelușului și sănătatea acestuia.

Dacă mama ar fi mers zi de zi la “săliță” cu siguranță nu ar mai fi putut să petreacă timp cu noi și să ne îndrume atât de frumos. Mândria, satisfacția ei nu stă într-un corp perfect lucrat, fără vergeturi”, a adăugat doctorul din Brașov.

”Bucuria mamei suntem noi: Un doctor, o profesoară de fizică, un programator, o arhitectă și un copil care își face viitorul ghidat de părinți și de frații lui”

Te-aș lua cu mine într-o secție de Terapie Intensivă să vezi cum se roagă un bărbat adevărat pentru soția lui, să mai fie lângă el, cu toate bolile și cicatricile din lume. Cam despre asta este iubirea!!! Sunt un om realist și nu sunt fan political correctness, dar unele subiecte sunt de neatins”, a conclus Amin Zahra.

Articolul precedentMinistrul Mediului face apel la responsabilitate: ”Apa potabilă devine din ce în ce mai prețioasă”
Articolul următorRomânia ar putea avea primul aeroport independent din punct de vedere energetic
Jurnalist full-time / Pesimist part-time