Florin Cîțu: „Un astfel de document nu mi-a fost adresat. L-am văzut în presă. Cine are dovezi, să vină să demonstreze”

Ludovic Orban cere demisii, în cazul în care documentul se dovedește a fi real

foto: ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Cum în spațiul public a apărut un document cu însemnele Guvernului, din care reiese faptul că premierul Florin Cîțu ar fi folosit anumiți miniștri în campania electorală din PNL, cea care va desemna noul președinte al partidului, atât Ludovic Orban, cât și premierul, au avut o serie de reacții. Pe de o parte, Ludovic Orban cere demisii, pe de altă parte, premierul neagă că acel document ar fi adevărat și cere dovezi.

Ludovic Orban cere demisii, dacă documentul este adevărat

„Dacă este adevărat acel document, cine l-a elaborat și mai ales cine a hotărât să folosească resurse publice, funcționari sau demnitari plătiți din bani publici în campania internă împotriva președintelui Partidului Național Liberal trebuie să plece imediat de la Palatul Victoria”, a spus Ludovic Orban, cu foarte puțin timp în urmă.

Citește și: Explicația pozei cu Orban singur, pe primul rând de scaune: liderul PNL a refuzat să se alăture grupului de pe scenă

Citește și: Două asociații de elevi au depus plângere penală împotriva lui Cîmpeanu

Florin Cîțu cere dovezi ale veridicității documentului

Pe de altă parte, cu puțin timp în urmă, premierul Florin Cîțu a venit cu explicații cu privire la controversa momentului. Într-o recentă conferință de presă, premierul a declarat că atât „domnul Eugen Teodorovici, cât și domnul Ludovic Orban trebuie să vină cu dovezi”. Ulterior, un jurnalist i-a spus prim-ministrului că documentul există în presă. „Eu nu am văzut acel ducument. În presă sunt foarte multe lucruri”.

„Eu vă spun ceea ce știu. Un astfel de document nu mi-a fost adresat. L-am văzut în presă. Cine are dovezi, să vină să demonstreze. Eu nu am firmă de comunicare, îmi scriu singur mesajele”, a mai spus premierul.

Care este diferența dintre Liviu Dragnea și Florin Cîțu, a întrebat un alt jurnalist, moment la care premierul s-a eschivat, reiterând ce declarase deja anterior, părăsind conferința de presă.

Articolul precedentIulian Dumitrescu, reales președinte PNL Prahova. Filiala îl susține pe Ludovic Orban
Articolul următorIohannis a promulgat, astăzi, legea privind modificarea Codului Penal
Jurnalist full-time, fotograf part-time, graphic designer sfert-time. În timpul liber îmi slujesc pisica, mă plimb cu bicicleta și dezvolt obsesii legate de Star Trek.