Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova, a fost reales șef al liberalilor prahoveni. La Conferința Județeană de alegeri a participat președintele partidului Ludovic Orban. De altfel, filiala Prahova este printre cele apropiate de șeful Senatului.

Dumitrescu a primit 420 de voturi din cele 422 de voturi exprimate.

Din echipa de conducere a PNL Prahova fac parte senatoarea Roberta Anastase și deputatul George Ionescu, care au fost desemnați prim vicepreședinți ai filialei. Noii vicepreședinți ai PNL Prahova sunt Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia, Marian Măchițescu, primarul orașului Urlați, Dragoș Niță, primarul orașului Plopeni, Ion Savu, primarul comunei Bucov, vicepreședintele CJ Prahova, Dumitru Tudone, viceprimarul Ploieștiului Daniel Nicodim, Dorin Tudora, directorului Conpet SA, și consilierul județean Eugen Ionică.





Roberta Anastase a căzut cu scaunul



De un incident neplăcut a avut parte senatoarea Roberta Anastase. Chiar în debutul Conferinței Județene, în timpul discursului lui Iulian Dumitrescu, scaunul Robertei Anastase s-a rupt. A fost ajutată de deputatul George Ionescu. Anastase nu a fost rănită, iar alegerile s-au desfășurat în continuare fără incidente.



Orban: Cine umilește președintele PNL, umilește PNL în ansamblul său!



Filiala Prahova nu s-a poziționat, până acum, în favoarea niciunuia dintre cei doi candidați la șefia partidului. Dar prezența la Conferința Județeană de Alegeri doar a lui Ludovic Orban arată clar care este direcția liberalilor conduși de Iulian Dumitrescu.

„Pentru mine, a fi preşedintele Partidului Naţional Liberal înseamnă o răspundere uriaşă, o povară imensă şi o misiune pe care am înţeles să o îndeplinesc aşa cum am putut mai bine. Vreau să le transmit unora mai puţin obişnuiţi cu PNL: cine umileşte preşedintele Partidului Naţional Liberal umileşte Partidul Naţional Liberal în ansamblul său şi, la urmă, îl umileşte pe fiecare dintre membrii Partidului Naţional Liberal, provocând un grav deserviciu nouă, fiecăruia dintre noi”, a spus Ludovic Orban în discursul susţinut la Ploiești.

La finalul alegerilor, Orban a spus, într-o declaraţie de presă, că decizia de susţinere a unui candidat pentru funcţia de preşedinte al partidului nu poate fi luată de o singură persoană, fie ea şi preşedinte de organizaţie.




Articolul precedentDouă asociații de elevi au depus plângere penală împotriva lui Cîmpeanu
Articolul următorFlorin Cîțu: „Un astfel de document nu mi-a fost adresat. L-am văzut în presă. Cine are dovezi, să vină să demonstreze”
Am debutat în presă în 1992, iar povestea continuă...