Bulai, de ziua lui Ghinea. „Dacă nu ar fi fost USR PLUS la guvernare, PNRR ar fi fost folosit drept PNDL”

Pe lângă urările de „La mulți ani”, Iulian Bulai a ținut să laude prezența USR PLUS în coaliția de guvernare

Așa cum ne-a obișnuit de ceva vreme, Iulian Bulai face „dedicații” colegilor din USR PLUS la zilele acestora de naștere. De data aceasta a venit rândul ministrului Cristian Ghinea, de la Fonduri Europene, iar Bulai nu a putut rata ocazia de a-l ridica pe acesta „în slăvi”, dând însă „de pământ” cu ceilalți colegi de coaliție

„Dacă nu ar fi fost USRPLUS la guvernare, PNRR ar fi fost folosit drept PNDL, spart în mii de bucăți mici, ca să ajungă fiecărui primar de-o combinație pe bani mulți. Să facă cârpeli din care nu se alege nimic. Să cumpere becuri la mii de lei bucata.

Jumătate din bani s-ar fi dus pe investiții la prețuri astronomice, jumătate din bani ar fi fost spălați de mafia locală și județeană abonată la contracte cu statul. Nu s-ar fi făcut nicio investiție mare strategică și cu impact istoric. Nicio reformă”, a scris Bulai pe pagina sa de Facebook.

Totodată aceasta a reamintit de situația în care ministrul Virgil Popescu (PNL), acum la „Energie”, în mandatul trecut la „Economie”, a dorit includerea în PNRR a unei firme apropiate, care ar fi primit 600 milioane de Euro, „pentru că așa credea domnul ministru că e bine”.

  Hai cu „La mulți ani” pentru Cristian Ghinea!

De asemenea, Bulai a ținut să precizeze că scenariul PNRR în format PNDL nu se întâmplă „pentru că acolo este Cristian Ghinea, care pune piciorul în prag și vrea reforme pe bune în țară. Cu investiții mari și concrete în sectoare cheie. Finanțează autostrăzi verzi și reabilitarea căilor ferate, educație și sănătate. Hai cu „La mulți ani” pentru Cristian Ghinea! Azi e ziua lui!”, adăugând că deși România nu a beneficiat de Planul Marshall, „avem însă PNRR gândit bine și orientat spre mari proiecte de țară”.

Bulai, de ziua lui Barna: „nu e deloc pretențios, poate să mănânce grătar fără tacâmuri și să bea bere direct din sticlă”

Articolul precedentPremieră în Justiția din România. Citație prin Fan Curier, cu plata la destinatar. Miza: reducerea la tăcere
Articolul următorVrei să te muți în sudul Italiei? Iată ce trebuie să faci!