Pe principiul Călin Popescu Tăriceanu se întreabă, Călin Popescu Tăriceanu răspunde, liderul ALDE analizează de unul singur activitatea desfășurată de liberali în ultimele zile. Astfel, acesta atrage atenția că unii miniștri sunt prezenți în locuri care nu au legătură cu portofoliile lor, scopul machiavelic al acestora fiind doar câștigarea de capital electoral. În aceste condiții, avertizează liderul ALDE, nu trebuie să ne mire dacă, la un moment dat, „la nașteri o să asiste Ministrul Sportului sau Ministrul “Grindă” sau la nuntă vă treziți cu Florin Cîțu sau Cătălin Predoiu”.

PNL nu scapă nici o ocazie pentru a-și face campanie! Că e vorba despre infectați sau chiar decedați, că e vorba de spitale și paturi la ATI, PNL își trimite candidații peste tot! Cum altfel se explică prezența Ministrului Mediului împreună cu dl Tătaru, Ministrul Sănătății, în inspecție la spitalul modular din Lețcani, județul Iași? Oare Ministrul Mediului a rezolvat toate problemele cu tăierile ilegale de pădure și acum se pregătește să-i ia locul dlui Tătaru la Sănătate? Nici una nici alta! Dl Alexe e candidatul PNL la Consiliul Județean Iași și a zis să-și facă niște campanie electorală pe banii noștri!

Tot asta trebuie să fie și explicația pentru care Ministrul Muncii, dna Alexandru, s-a aflat în anturajul Prim-Ministrului și a dlui Arafat la vizitele de la spitalele din București! Doamna în cauză este președintele PNL București și a zis că dacă se preface îngrijorată mai câștigă niște voturi!

Vreți voturi dna Alexandru? Măriți pensiile și alocațiile așa cum prevede legea și o să aveți voturi!”, este sfatul lui Tăriceanu.

Articolul precedentPâine și circ pe feuda lui Florea Daniel
Articolul următorUn fost ministru al Tineretului și Sportului acuză Guvernul PNL de plagiat