Sursă foto: Facebook
Sursă foto: Facebook

Un inspector social și-a angajat concubina în Complexul Energetic Oltenia, pe fiul acesteia, dar a avut grijă și de fosta parteneră de viață.

Complexul Energetic Oltenia a făcut 600 de angajări sezoniere, pentru a suplimenta numărul de angajați în așa fel încât să crească producția de energie, cum a cerut Guvernul, precizează publicația Gorjeanul.

Este motivul pentru care inspectorul social Emil Bîrsanu, membru de partid, consilier local al PNL în comuna Drăguțești și titular în comisia de negociere a CEO, din partea SMEO, a ales să facă mai multe angajări ”cu dedicație”, având grijă de cariera și siguranța concubinei, a fiului acesteia, dar și a fostei partenere.

Inspectorul din PNL a profitat de cele cele trei calități ale sale: inspector social, politician și titular în comisia de negociere a Complexului Energetic Oltenia

Înainte să-și angajeze actuala parteneră de viață, Ana Maria Stănescu, în timpul angajărilor din aceste săptămâni, la CEO, inspectorul social foarte ,,bazat” în companie, l-a angajat, anul trecut, la Termocentrala Rovinari, secția Pompieri, pe fiul acesteia. Dar, înainte de toate acestea, în 2015, inspectorul Bîrsanu și-a angajat partenera de la momentul respectiv, tot în CEO, după ce fusese disponibilizată și plecase acasă cu aproximativ 200 de milioane de lei vechi”, a declarat ieri, un salariat al companiei, potrivit sursei citate.

Angajat al companiei: Și-a angajat fosta concubină după ce plecase cu plăți compensatorii. Ne mai mirăm? Apoi s-a despărțit de aceasta și acum a angajat-o pe actuala, pe care o s-o găsim într-un birou, peste un timp”

Inspectorul de la Complexul Energetic Oltenia și-a angajat partenera de viață, la cariera Pinoasa.

Oamenii pe care, teoretic, Emil Bîrsanu ar trebui să-i reprezinte la negocieri, apărându-le drepturile, spun că e ,,strigător la cer” ce se întâmplă în companie și în principal cu angajările făcute în ultimul timp, mai precizează publicația Gorjeanul.

Pe ăștia nimeni nu-i oprește. O s-o mute pe la un birou, este strigător la cer. Cei ca el sunt ca o haită!

În condițiile în care trebuiau angajați sudori, electricieni, lăcătuși, Bîrsanu își aduce concubina. O angajează, după ce a angajat-o și pe fosta. E ceva de speriat. Pe ăștia nimeni nu-i oprește. O s-o mute pe la un birou, este strigător la cer! Doar n-o s-o lase în cizme, în carieră. Toate femeile angajate în această perioadă vor fi pitulate prin birouri. Șefii CEO știu ce fac inspectorii sociali, dar e comod pentru ei să-i lase să-și facă de cap. Că au liniște și-și duc restructurarea în pace. Dar cei ca el sunt ca o haită. N-o să le vedem femeile la bandă, lângă excavator, pe circuite, pe unde e lipsă de personal… Vai de noi…” a spus unul dintre angajații din Complexul Energetic Oltenia.

Articolul precedentRomânia are plaje premiate, dar incomparabile, din punct de vedere al calității, cu cele din Spania sau Grecia
Articolul următorCiolacu: ”M-am săturat ca PSD să devină mereu pompierul de serviciu după anumite aventuri a unor guverne nepregătite și nerealiste”
Jurnalist full-time / Pesimist part-time