Sursa foto: Facebook/ Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu afirmă că România nu a luat o decizie privind trimiterea de armament în Ucraina deoarece la acest moment „nu este nevoie” de intervenţia României în acest sens.

România a luat „deciziile cele mai corecte la nivel guvernamental” în relaţiile cu Ucraina, crede Marcel Ciolacu

„În acest moment, România nu a luat o decizie în acest sens. Încă nu este nevoie de intervenţia României de ajutor cu armament. România s-a implicat foarte mult în zona umanitară, pentru refugiaţi în primul rând, şi am trimis veste antiglonţ, căşti, lucruri, până la urmă, de apărare şi ce aveau nevoie în mod direct ucrainenii”, a afirmat Marcel Ciolacu.

Potrivit liderului PSD, nu se pune problema trimiterii de forţe armate în Ucraina, deoarece România nu este în conflict direct cu Rusia, dar că are „o obligaţie foarte mare în ceea ce priveşte Moldova”.

Ciolacu crede că, în relaţia cu Ucraina, România „a luat deciziile cele mai corecte la nivel guvernamental”, implicându-se în zona umanitară şi dând de asemenea ajutor ţării vecine în ceea ce priveşte comerţul. Potrivit liderului PSD, exportatorii români de cereale nu au probleme din cauza ajutorului dat de României Ucrainei, ţara noastră  trebuind să-şi consolideze stocurile de cereale, nu să crească exporturile.

Numărul amenzilor aplicate pentru tăierile ilegale de arbori, în creștere

Articolul precedentNoi reguli de citire a consumului de curent electric
Articolul următorGhișeu unic la nivelul Uniunii Europene pentru vămuirea mărfurilor