Sursă foto: Facebook/Ciprian Ciucu
Sursă foto: Facebook/Ciprian Ciucu

Într-un anunț publicat pe contul de Facebook, Ciprian Ciucu, primarul Sectorului 6 al Capitalei, a precizat bucureștenii pot asista la un show auto, primul dintr-o serie de astfel de evenimente.

Evenimentul va începe azi, și va acoperi o durată de 3 zile, desfășurându-se în intervalul 20-22 mai.

Primarul Ciprian Ciucu: ”Show auto fain în Sectorul 6 ! Poli Auto Fest azi, mâine și poimâine”

În anunțul publicat, Ciucu a explicat faptul că reprezentanții Universității Politehnica au adus mai multe mărci auto, toate dotate cu tehnologie de ultimă oră. Alături de acestea, pot fi admirate și mașini de epocă.

Nu știu cum au făcut cei de la Universitatea Politehnică, dar au adus toate mărcile auto faine și cu tehnologie de ultima oră, dar și niște superbe exponate de epocă.

Dacă nu plecați din București, și acesta este un motiv să nu plecați, veniți la acest eveniment, în Campusul Politehnicii, ține până duminică. Partea faină este că au și evenimente/dezbateri/ prezentări pe chestiuni de mobilitate urbană, tehnologie inteligentă în domeniul transporturilor etc”, se arată în textul publicat pe pagina de Facebook.

Ciucu: ”Este important ca, pe lângă serviciile de educație pe care le oferă o universitate, să fie parte a comunității sale”

În plus, edilul a ținut să precizeze că Primăria a intrat în parteneriat cu Universitatea pentru o serie de astfel de evenimente, iar acest show auto este primul.

Orașul este atractiv dacă universitatea este atractivă, iar universitatea este și mai atractivă dacă în jurul ei se întâmplă eveniment. Iar studenții au acces la ele! Ne vedem la Poli Auto Fest!”, a scris primarul Ciprian Ciucu.

Articolul precedentParlamentul European solicită pentru Republica Moldova acordarea statutului de ţară candidată la aderarea la Uniunea Europeană 
Articolul următorMinistrul Adrian Chesnoiu: Producția agricolă din acest an va fi afectată de condițiile climatice
Jurnalist full-time / Pesimist part-time